Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Aktuelle kampanjer

Her finner du til enhver tid våre aktuelle kampanjer

 

 

              

SOLAR CABLE

Hjelp til riktig kabel med vår guide

Her er guiden som hjelper deg med å velge riktig kabel for dine industrielle applikasjoner. Guiden har en forklaring på de vanligste tekniske spesifikasjonene, og har en oversikt over produktgruppene innenfor konseptet, hvor alle produkter er klikkbare direkte inn i webshop.
Gå til Solar Cable guiden
SOLAR LIGHT

Solar Light fokuskatalog

Fokuskatalog - for enkelt generasjonsskifte til LED. Utfasing av lysrør skjer i 2023 og i denne katalogen finner du nyttig informasjon om dette og produkter du kan bruke som erstatning. Last ned katalogen og del den med dine kunder – så får de også denne informasjonen.
Bla i avisen
SOLAR NETTO

Solar Netto – mer for mindre

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet.
Bla i kampanjeavisen
BYGGEPLASSEN

Alt til byggeplassen på ett sted

Vi ønsker å gjøre hverdagen enkel for deg som kunde. Sjekk ut vårt utvalgte sortiment til byggeplassen som inkluderer byggeplasstavler, belysning og verktøy. Her finner du enkelt de produktene du trenger og kan holde deg oppdatert på aktuelle tilbud og nye produkter.
Se vårt utvalg til byggeplassen
SOLAR PLUS HÅNDVERKTØY

Alltid for hånden - til rett kvalitet og pris

Vi har samlet et bredt varesortiment i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Kjøp i webshop