Rekrutteringsprosess

Vår søknads- og onboardingprosess er ganske enkel, og du vil holdes oppdatert hele veien.

Søk på en jobb

Vi er fast bestemt på å gi deg en god start i din nye jobb, fordi vi vet at en god start vil gi trivsel og motivasjon og danne det beste grunnlaget for at du skal lykkes. Når du lykkes, lykkes vi. Derfor har vi et onboarding-program for de første 12 månedene. Se programmet som PDF (på engelsk)

Rekruttering

 • Send søknaden din

  Send søknaden din

  Du søker via vårt nettbaserte rekrutteringssystem og du får en bekreftelse på at vi har mottatt søknaden din. HR og rekrutterende leder leser søknaden din. Vi inviterer de mest aktuelle kandidatene til et innledende intervju fortløpende eller kort tid etter søknadsfristen.

 • Første intervju

  Første intervju

  Samtalen er din sjanse til å gi ytterligere informasjon om deg selv og din motivasjon for å søke. Samtalen er vår mulighet til å bli litt bedre kjent med deg, og vurdere om du matcher den ledige stillingen og Solar.

 • Tester

  Tester

  Vi kan be en kandidat om å gjennomgå en eller flere tester. Testene er nettbaserte og vil inntreffe mellom første og andre samtale. Du vil få en grundig tilbakemelding på testresultatene dine i andre samtale.

 • Andre intervju

  Andre intervju

  Vi inviterer de gjenværende kandidatene til en andre samtale. Med mindre prosessen krever ytterligere samtaler, vil endelig beslutning om hvem vi ønsker å tilby stillingen tas kort tid etter. Alle kandidater vil få beskjed om resultatet.

Onboarding

 • Ansettelse

  Ansettelse

  Gratulerer! Jobben er din. Når du har signert kontrakten er du klar til å starte en ny reise sammen med oss.

 • 0 – 2 måneder

  0 – 2 måneder

  Før den første dagen din vil vi tildele deg en fadder. Denne personen vil hjelpe deg med å finne deg til rette og være tilgjengelig for å svare på spørsmål. En fadder vil vise deg rundt og holde deg med selskap til du blir kjent med flere kollegaer. Du vil møte avdelingen din, andre kollegaer og få en introduksjon til våre IT-systemer.

 • 3 – 6 måneder

  3 – 6 måneder

  Vi vil sørge for at du blir ordentlig introdusert for hele organisasjonen. Vi sørger også for å følge opp for å se om du mangler noe eller om noe hindrer deg i å føle deg trygg og motivert.

 • 6 - 12 måneder

  6 - 12 måneder

  På dette tidspunktet bør du føle deg fornøyd og komfortabel i jobben din og i Solar. Du vil kjenne menneskene og kulturen ganske godt på dette tidspunktet. Vi vil gjennomføre en tilbakemeldingsundersøkelse for å sikre at vi ikke har gått glipp av noe.

/globalassets/images/800x400/tripple_highfive_by_canal_800x400.png

Vil du gjøre en forskjell sammen med oss?

Bli en av våre 3000 dedikerte ansatte.

Respekt og profesjonalitet er hovedingrediensene i vår måte å jobbe på, noe som sannsynligvis er en av grunnene til at det ikke er enkelt å forlate oss.

Enten du ønsker å satse på en karriere innen forretningsutvikling, ledelse, produkter og prosesser, har vi muligheter til å gi deg en karrierevei som passer deg.