Jobb profiler

Bli en del av Solar?

våre Ledige stillinger
Salg

Selgere i Solar er drevet av god forretningssans og initiativ, og de vil gjøre alt for å selge den rette løsningen.

Sourcing

Solars sourcing spesialister er overlegne strategiske forhandlere som alltid streber etter å optimalisere sourcing strategier for våre kunder.

Marked

Våre markedseksperter kombinere sin overlegne forretningskunnskap med markedsforståelse og inngående kjennskap til våre kunders bedrifter, og våre produkter og løsninger.

Supply Chain

Våre engasjerte Supply Chain eksperter er fasinert av systemer og optimalisering. De er grundige og oppmerksomme på detaljer, og er en stor del av det som gjør Solar til Solar.

IT

Våre IT-spesialister er fasinert av elektronisk utstyr og morgendagens trender. De søker alltid etter utfordringer og har kontinuerlig ønske om å gjøre våre digitale løsninger smartere og raskere, noe som gir oss et fortrinn i den daglige driften av selskapet. Solars IT-spesialister jobber tett med organisasjonen og tar en aktiv interesse i å forstå våre kunders adferd på nett.

Ledere

Ledere i Solar har et skarpt øye for potensial, både i næringslivet og i mennesker, og deres imponerende kunnskap om løsninger og markeder. De finner muligheter og leder veien videre ut ifra en klar målsetning. Våre ledere er i stand til å lede og legge til rette for endringsprosesser. De leder ved å være gode rollemodeller som setter realistiske delmål.

Support

Våre fagfolk innen support holder orden på fakturaer og økonomi, de kommuniserer, supporterer og leverer informasjon og tjenester både til våre kunder og internt. De trives i et internasjonalt miljø og har fokus på effektivitet og respekt for ulike kulturer og etiske retningslinjer.

Lager

Lagermedarbeiderne har inngående kunnskap om lager, vareflyt og produkter. De tar stolthet i å utføre en god jobb og få respekt av sine kolleger.