Klart-vi-kan typer

Student Assistant Lea Borring Meyer

Student jobb med utfordringer

Kontorjobb i London, reiseguide på Malta, bachelor student i Danmark og nå studentassistent hos Solar med oppgaver som kundeintervjuer og planlegging av strategisk kommunikasjon. 26 år gamle Lea Borring Meyer er alltid klar for nye utfordringer i jobben og hun er ikke redd for å følge magefølelsen når det kommer til karrierevalg.

 

"Under mitt bacchelor studium deltok jeg i en case-konkurranse og vant. En del av premien var muligheten til å være lærling hos Solar. Selv om jeg allerede hadde en lærlingeplass, så visste jeg innerst inne at Solar var utfordringen jeg søkte og derfor det rette valget for meg. Jeg valgte Solar og har ikke angret et sekund på avgjørelsen min," sier Lea, som studerer til en mastergrad i økonomi og administrasjon.

 

Solar tilbød Lea noe hun setter utrolig stor pris på, muligheten til å forme sin egen rolle. Hun startet som lærling de fem første månedene, og nå har hun praksisplass ved Salg og Markedsavdelingen ved konsernets hovedkontor.

Customer Service Centre Manager, Solar Norge Ove Gundersen

Hos Solar er det aldri kjedelig

Ove Gundersen er ganske godt kjent med hvordan vi driver prosjekter i Solar og han har mye erfaring med å jobbe sammen med kolleger fra andre land. Mellom 2006 og 2010 bodde Ove i Danmark og jobbet på konsernets hovedkontor, men nå er han tilbake i Norge i rollen som leder for vårt kundesenter.
 
I sin nåværende jobb får Ove bruk for sin kompetanse innen salg og ledelse. Han er ansvarlig for 20 ansatte som håndterer retur/reklamasjon, fakturaer og bestillinger ved hovedkontoret på Gardermoen. Solar har endret sitt fokus fra produktsalg til å selge tjenester og løsninger og de ansatte på kundesenteret har nylig tatt en mer proaktiv tilnærming i å tilby våre kunder mer komplette løsninger. Ser man bort i fra de faktiske produktene så omfatter dette opplæring, teknisk rådgivning eller håndtering av kundenes ordre.
 
"Våre spesialiserte tjenester kan være en stor hjelp spesielt for små kunder som ikke har tid og ressurser til å optimalisere innkjøpsprosessene sine eller å holde sine ansatte oppdatert på den nyeste teknologien," forklarer Ove.

Supply Chain Project Manager Kristian Duch

Evnen til å inspirere andre

Hovedmålet til Kristian Duch i ethvert prosjekt er å få alle til å delta aktivt. Han elsker å skissere prosessene for å skape en felles forståelse for prosjektet. Hans erfaring med Lean betyr at han vet hvilke spørsmål som må stilles for å oppnå en god fremdrift for både prosjektet og deltakerne.
 
Tilbake til start
Kristian er utdannet speditør og jobbet med det i mer enn ti år før han kom til Solar i 2010. Han har også utdannet innen logistikk og har tatt flere typer Lean kurs. I løpet av sine første år hos Solar, hjalp han til med å utvikle et Lean program og supporterte utrullingen av det store ERP-systemet. Han har nå gått tilbake til stillingen som prosjektleder for Supply Chain.
 
Hans jobb dreier seg om oppgaver i forbindelse med prosjektledelse, men han er også involvert i forhandlinger med strategiske transportpartnere og er ansvarlig for å videreutvikle Solars Supply Chain funksjon.

Hvilken profil er du?

se Våre jobbprofiler her

Liker du utfordringer?

LES MER OM PERSONLIG UTVIKLING