Fokus på personlig utvikling

Vi vil at du skal utvikle deg

Sånn gjør vi det
Vi har jobbet med viderutvikling, innovasjon og entreprenørskap siden 1919. Vår sukess skyldes at våre ansatte yter mer enn forventet for å tilføre verdi til våre kunders forretning.

Lykkes du, lykkes vi
Det er derfor vi tilbyr en variert opplæring for å gjøre deg attraktiv. Vi gir deg kontinuerlige tilbakemeldinger og oppfølging i ditt daglige arbeid.

Vi er internasjonale 
Vi har virksomhet i flere land, noe som innebærer en rekke muligheter for grenseoverskridende prosjekter der du kan utveksle kunnskap med kolleger gjennom våre tverr-nasjonale kompetansenettverk.

Kort sagt, er du opptatt av din karriere ønsker vi å satse på deg.

Vi tilbyr metoder og verktøy for alle ledernivåer så de forstår sin rolle og vet nøyaktig hva som forventes av dem. Pernille Skovmose Finnerup, Director, Talent & Leadership

Solar Business Academy

Smart forretning

Vår hemmelighet til suksess: Gjør alltid smarte valg - i alle ledd i verdikjeden. Vi ansatter kun smarte mennesker og forventer at de gjør smarte valg. Solar Business Academy hjelper oss med en å bevare en smart og praktisk forretningssans.

Opplæring

Vi verdsetter ambisjoner og entusiasme og vi er trolig like ambisiøs på dine vegne som du er. Kort sagt, når du lykkes, lykkes vi. Derfor har vi etablert Solar Business Academy der alle Solaransatte har mulighet til personlig utvikling.

Kurseksempler

Vi tilbyr alt fra kurs for toppleder til e-læringskurs i ledelse. Vi fokuserer på salgstrening såvel som e-læring innenfor en rekke områder.

I Solar er vi klart-vi-kan-typer

Møt dine fremtidige kolleger

Vil du bli en av våre 3.000 klart-vi-kan-typer?

ledige stillinger