Øk omsetningen - tilby kundene varmepumper!

Etterspørselen etter varmepumper er økende. Solar tilbyr et bredt utvalg av varmepumper og hjelper deg med å velge de beste produktene til ditt neste prosjekt! Bli Klima- og energipartner og få gode betingelser på våre spesialprodukter.

Varmepumpe for en miljøvennlig fremtid

Etterspørselen etter varmepumper er økende, både innen bolig- og industrimarkedet. En varmepumpe gir deg mange fordeler. Varmepumpe brukt til oppvarming utnytter energi fra solen som er lagret i jord, fjell, luft eller vann. Å bruke denne energien er både økonomisk gunstig og miljøvennlig!

Høye strømpriser og stigende interesse for miljøvennlige løsninger har gjort at interessen for miljøvennlige løsninger har økt markant de siste årene. Med en varmepumpe sparer du energi samtidig som du er sikret behagelig temperatur i boligen, på hytta eller på kontoret.

Som Klima- og energipartner gir vi deg teknisk rådgivning rundt valg av riktig varmepumpe, effektiv logistikk til dine oppdrag og et produktsortiment som er attraktivt i markedet!

Har du noen spørsmål til oss?
Fyll inn kontaktskjemaet til høyre så tar vi kontakt med deg!

Send oss e-post
Luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft-varmepumpen er den billigste type varmepumpe, som kan installeres i alle husets rom, da den ikke krever vannbårne radiatorer eller gulvvarme. Luft-til-luft-varmepumpen består av en ute- og en innedel. Varmepumpen kan hente ut energi fra uteluften helt ned mot -25 °C. Den varmer opp, kjøler ned og renser luften i boligen din.

Luft-til-vann varmepumper

Luft-til-vann-varmepumpen er en primær varmekilde, som krever vannbårne radiatorer eller gulvvarme. En luft-til-vann-varmepumpe utnytter varmen fra luften til å varme opp boligen og vannet. Den består av en ute- og en innedel. Utedelen har en ventilator som står utenfor huset og trekker inn luft i varmepumpen, som omsettes til varme. Deretter sørger innedelen for at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vannbårne radiatorer, gulvvarme eller bruksvannet.

Testvinner - nå enda bedre!


Panasonic HZ Flagship - bestselger!

• Cloud Control
• Energiklasse A+++
• Nanoe-x air purifying system
• Lavt støynivå (18 Db)

Gå til webshop

Mye for pengene!


Panasonic NZ35 - perfekt for boligen!

• Energiklasse A++
• Lavt støynivå (19 Db)
• Internettstyring
• Sollysdeteksjon

Gå til webshop

Rimeligste alternativ!


Panasonic CZ økonomi - For deg med begrenset oppvarmingsbehov!

• Energiklasse A+
• Internettstyring
• Perfekt for mindre enheter

Gå til webshop

Tilbehør varmepumper

Ta kontakt

Bli Klima og- energipartner i dag

Ønsker du å gi dine kunder et grønt alternativ til energikilde? Bli Klima- og energipartner i Solar og få en rekke fordeler.

• Konkurransedyktige betingelser
• Kompetanseutvikling innen produktportefølje
• Tilgang til dedikert kompetanse

Vi tilbyr også kurs gjennom Solarskolen som gir deg teknisk innsikt og faglig påfyll.

Bli partner

 

 

 

 

 

 

Ønsker du tilbud på både produkter og montering?

Vi har et nettverk av Klima- og energipartnere som kan gi deg et tilbud på både varmepumpe og montering.

Send oss en e-post som beskriver dine behov så setter vi deg i kontakt med en av våre partnere.

Send oss e-post

Teknisk rådgivning

Vi har eksperter som hjelper deg!

• Rådgivning knyttet til produktvalg
• Feilsøking og monteringsveiledning
• Beregning og prosjektering
• Effektiv logistikk

Send e-post

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurs i sikker montering av varmepumper

Vi tilbyr kurs i sikker montering av varmepumper gjennom Solarskolen. Lær om hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service. Kurset går over tre dager, er praktisk rettet og merkenøytralt.

Les om kurset

Bytt ut din oljefyr med luft-til-vann varmepumpe og få Enovastøtte

For å redusere klimagassutslippene i Norge, innfører Regjeringen forbud mot oljefyring til oppvarming av boliger og næringsbygg fra 2020.

Erstatt oljefyring med fornybar oppvarming 
Vi i Solar hjelper deg med å velge riktig alternativ for fornybar oppvarming. Vi har varmepumper tilpasset dine behov, enten det er til privatboliger eller næringsbygg.

Visste du at privatpersoner kan få støtte fra Enova erstatter oljefyren med varmepumpe? 
Enova gir inntil 35 000 kr i støtte til privatpersoner for fjerning av oljetanken dersom de erstatter den med en varmepumpe til egen bolig i Norge. Varmepumpen må være kjøpt og installert i løpet av de siste 18 månedene før du søker, og installert av et registrert firma.

Vær rask med å søke, siste frist er 31.12.2019!

Les mer om støtten fra Enova og søk her

Bytt til en luft-til-vann varmepumpe

Ofte er oljefyringsanlegg koblet til oppvarmingssystem for vann. Dette er som oftest samme infrastruktur som trengs for å kunne ta i bruk en luft-til-vann varmepumpe. En slik varmepumpe er derfor et godt alternativ til oljefyringsanlegget.

Ønsker du å vite mer om våre varmepumper? Ta kontakt med oss!

Fyll ut kontaktskjema og hør fra oss

Få mer informasjon om Klima- og energipartner, elbillading og solceller

Klima- og energipartner

Les mer om K&E-partner

Gode råd om elbillading

Les mer om Elbillading

Få vite mer om solceller

Les mer om solceller

Les også om våre konsepter

Vi har utviklet flere konsepter for å tilpasse oss våre kunders ulike behov. Nedenfor kan du lese om noen av våre konsepter. 

Solar Plus - mann bærer eske

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer
Solar netto - mann snakker i tlf

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer
Bilde av mann som bærer eske

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer
Solar Tools - dame på byggeplass

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Vi besvarer dine spørsmål

Ta kontakt med oss på e-post spesialsalg@solarnorge.no og vi svarer deg så snart som mulig! Vi svarer deg på tekniske-, produktrelaterte og andre spørsmål du ønsker svar på.

Send e-post

Du er også velkommen til å fylle inn din informasjon i vårt kontaktskjema, og du hører fra oss innen kort tid. Vi ser frem til å høre fra deg!

Fyll inn kontaktskjema