Kompetanse- heving

Solarskolen er tilbake i Solar. Vi har de kursene du trenger. Du finner alle våre kurs i kurskalenderen, finn det kurset som passer for deg.

Faglig påfyll

Vi tilbyr kurs innen ledelse, forskrifter, regelverk og ikke minst en rekke fagkurs. Du finner garantert noe som er relevant for deg i den omfattende kurslisten. Her er noen eksempler:

  • Praktisk prosjektledelse - gir deg verktøy og teknikker som gjør det lettere å være en god prosjektleder
  • El-kontroll næring - kurset for deg som vil bli mer effektiv på sluttkontroll
  • FSE lavspenning med førstehjelp. Obligatorisk årlig opplæring med fokus på å jobbe trygt når du har det travelt.
Se kursoversikten

Hold deg oppdatert og bli mer konkurransedyktig

Det er dyrt å ta de ansatte ut av jobb for å delta på kurs og opplæring, spesielt når du ikke ser noen synlige resultater. Du kan kutte kostnadene med intensiv og konsentrert opplæring både på arbeidsplassen og på nett, og vi gir deg målbare data slik at du kan følge opp investeringen din. Når bransjen og produktene stadig forandres er det viktig å vite hva kundene vil ha og trenger. 

Les mer om Produktopplæring

Bli bedre på salg

Det blir stadig vanskeligere å øke salget. Det er derfor viktigere en noen gang med personlig utvikling. Unngå umotiverte medarbeidere og dårlige resultater med målrettet opplæring, og bli ledende innen ditt fagfelt. Få mer fornøyde kunder og dra nytte av langsiktige kundeforhold. 

les mer om Salgstrening

Hold deg oppdatert med kurs

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet og tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Finn kurs i nærheten av deg og hold deg oppdatert på forskrifter og sikkerhet.

Gå til kursoversikten