Alt innen belysning


Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Vi vet at hvert prosjekt styres av kundens egne behov og ønsker. Derfor har vi et helt eget konsept innen belysning.

Gå til Solar Light

Vi sørger for rett belysning

Har du noen gang hatt en oppgave som krevde spesialisert kompetanse? Våre belysningseksperter gir lysberegning som sikrer at rett belysning havner på rett plass, uavhengig av om det er innendørs eller utebelysning. Gjennom vår kompetanse og ekspertise sørger vi for at ditt arbeide blir så smidig som mulig og at vi har løsningen innenfor belysning for deg. Vi vet hva moderne belysning betyr for både mennesker, miljø og lommeboken.

Våre produkter holder høy kvalitet og gir deg garantert mye for pengene i lang tid.

Gå til Solar Light

Vi kontakter deg

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Du kan også fylle inn kontaktinformasjon i skjema og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om rett belysning for deg. 

Gå til kontakt

LED utendørsbelysning

Riktig utendørsbelysning med LED gir god økonomi. LED-belysning har mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. Lysdiodene er svært strømeffektive og lampenes levetid er lang, opp til 100 000 timer. Tradisjonelle lyskilder bruker opp til 80 prosent av energien til å avgi varme og dette gjør dem lite strømeffektive som lyskilde. Strømbesparelsen kan være opp til 90 prosent ved å bytte ut tradisjonelle lyskilder med LED.

Solar har kompetansen, løsningene og logistikken som gjør prosjektering og leveranser enkelt for dine belysningsprosjekter.

Les mer om LED utebelysning

Lysberegning - raskt og enkelt

Solar Light oppdaterer en egen DIALUX Plug-In hvor vi inkluderer en stor del av sortimentet som du finner i vår E-katalog. Her får du mulighet til beregning av innendørs og utebelysning. 

Programmet gjør det mulig å utføre belysningsberegninger raskt og enkelt, og det er utviklet for både arkitekter, konsulenter og installatører. Det kan i tillegg til å gi deg kalkulerte verdier og visualisere rommet tilnærmet slik det vil oppleves i virkeligheten. Se vår nettside for hvordan lysberegning kan hjelpe ditt prosjekt.

Les om lysberegning

Solar Light leverer belysning til Krona Kongsberg

Solar har sammen med byggeier, utvikler og arkitekt prosjektert og levert belysning både innendørs og utendørs til Krona Kongsberg. 

Krona er Kongsbergs kultur- og kunnskapssenter. Les mer og se hvilke produkter som ble brukt til dette prosjektet.

Les mer

Fokus på miljøvennlig belysning

Ved å bytte ut gammel belysning med LED reduseres vedlikeholds- og energikostnadene betraktelig. LED-armaturer har vanligvis ingen lyskildekostnad i armaturens levetid.

Fordeler med LED-belysning er:

  • De har effektiv lysfordeling og lite strølys
  • De gir mye lys per watt (Lumen/W)
  • Lang levetid opp til 100 000 timer
  • Fås i mange lysfarger (Kelvin)
  • Kan dimmes
  • Energiøkonomisk
 
Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

Se våre andre konsepter

Bli effektiv med våre tjenester

Solar prosjektlogistikk

Gjennom et godt samarbeid i en tidlig fase av prosjekteringen, kan vi sammen løse logistikkutfordringene som mange møter på anleggsplasser. Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Les mer
Spesialtransport

Vi tilbyr en rekke leveringsalternativer. Enten du har behov for nattlevering eller spesialtransport til ditt prosjekt, så hjelper vi deg. Vi tilbyr budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering og annen spesialtransport.

Les mer
Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes. Dette gir deg både oversiktlige leveranser effektive varemottak

Les mer

Ønsker du mer informasjon om Solar Light?

Ønsker du kontakt med en av våre selgere? Eller har du behov for teknisk rådgivning rundt et belysningsprosjekt?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg, uansett spørsmål og problemstilling.

Kontakt oss