Solar Light

Alt innen belysning

Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Vi vet at hvert prosjekt styres av kundens egne behov og ønsker. Derfor har vi et helt eget konsept innen belysning.

Gå til Solar Light

Vi sørger for rett belysning

Har du noen gang hatt en oppgave som krevde spesialisert kompetanse? Våre belysningseksperter gir lysberegning som sikrer at rett belysning havner på rett plass, uavhengig av om det er innendørs eller utebelysning. Gjennom vår kompetanse og ekspertise sørger vi for at ditt arbeide blir så smidig som mulig og at vi har løsningen innenfor belysning for deg. Vi vet hva moderne belysning betyr for både mennesker, miljø og lommeboken.

Våre produkter holder høy kvalitet og gir deg garantert mye for pengene i lang tid.

Gå til Solar Light

Vi kontakter deg

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Du kan også fylle inn kontaktinformasjon i skjema og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om rett belysning for deg. 

Gå til kontakt

Belysning er vitenskap

Belysning er ikke bare å sette i en lyspære – det er vitenskap. Jo tidligere belysningsplanleggingen i en byggeprosess finner sted, desto bedre blir resultatet.

Uansett hvor stort eller lite prosjektet er, enten det er en privatbolig eller et industribygg, så er våre belysningseksperter alltid klare til å hjelpe deg.

Få tips og inspirasjon til planlegging av belysning gjennom vårt kunnskapssenter.

Gå til kunnskapssenteret

Lysberegning - raskt og enkelt

Solar Light oppdaterer en egen DIALUX Plug-In hvor vi inkluderer en stor del av sortimentet som du finner i vår E-katalog. Her får du mulighet til beregning av innendørs og utebelysning. 

Programmet gjør det mulig å utføre belysningsberegninger raskt og enkelt, og det er utviklet for både arkitekter, konsulenter og installatører. Det kan i tillegg til å gi deg kalkulerte verdier og visualisere rommet tilnærmet slik det vil oppleves i virkeligheten. Se vår nettside for hvordan lysbereging kan hjelpe ditt prosjekt.

Les om lysbergning

Solar Light leverer belysning til Krona Kongsberg

Solar har sammen med byggeier, utvikler og arkitekt prosjektert og levert belysning både innendørs og utendørs til Krona Kongsberg. 

Krona er Kongsbergs kultur- og kunnskapssenter. Les mer og se hvilke produkter som ble brukt til dette prosjektet.

Les mer
Mer for mindre

Med Solar Netto får du enkle produkter til enkle priser. Du finner alltid varer på lager og kan raskt og enkelt bestilles i webshop. Ingen rabatter - bare netto priser!

Gå til Solar Netto
Kvalitet til bra pris

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et bredt varesortiment som dekker inntil 80 % av det du trenger til det daglige arbeidet.

Gå til Solar Plus
Bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools kan vi tilby et bredt varesortiment av verktøy til konkurransedyktige priser. Dette er produkter som passer for elektrikeren som er opptatt kvalitet.

Gå til Solar Tools

Ønsker du mer informasjon om Solar Light?

Ønsker du kontakt med en av våre selgere? Eller har du behov for teknisk rådgivning rundt et belysningsprosjekt?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg, uansett spørsmål og problemstilling.

Kontakt oss