Belysning inne og ute

Uansett om man ønsker klassisk design, moderne minimalisme eller en helt annen stilretning, finner du flotte og fleksible løsninger hos Solar Light for både innendørs og utendørs bruk.

 

Les mer

God belysning skaper trivsel

For å skape god atmosfære til omgivelsene kreves det god belysning. Riktig belysning skaper et funksjonelt og godt innemiljø. Hvordan belysning man velger kommer an på om man skal ha lys i hjemmet, på jobb eller i offentlige rom. 

Hvordan vi opplever rommet kommer an på hvordan lyset reflekterer vegger, gulv, tak og inventaret. Hvite flater reflekterer alt lys som treffer den, i motsetning til svart som absorberer lyset som treffer den. Dette er selvsagt ytterpunktene og alle farger reflekterer lyset forskjellig.

Utendørs vil man ha belysning som skaper sikkerhet, god atmosfære, er praktisk og som holder ubudne gjester unna. LED-belysning er å anbefale pga. lang levetid og lave energikostnader.

Les mer

Kontakt oss

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Du kan også fylle inn kontaktinformasjon i skjema og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om riktig belysning for deg. 

Gå til kontakt
HJEMMET

Å velge belysning er en viktig beslutning for private boligeiere. Beslutningen handler om mer enn bare funksjonelt lys i hjemmet både inne og ute. Design, stemning og energiforbruk spiller en stor rolle. De fleste boligeiere ønsker en egen stil i hjemmet, og belysningen gjenspeiler eierens smak og kvalitetssans.

Les mer
KONTOR OG NÆRING

Lyskvaliteten har en stor betydning for arbeidsevnen, lyset skal både være klart og komfortabelt. Dagslysstyring sørger for at belysningen automatisk reguleres etter dagslyset. Det sparer energi og sikrer høy komfort uten manuell styring. I korridorer og ganger kan man installere bevegelsesstyrt lys, det er energieffektivt og bra for miljøet. Utvendig belysning på f.eks. parkeringsplasser skal gi god oversikt og trygghet for alle som ferdes der etter mørkes frembrudd.

Les mer
BUTIKK - SALGSSTED

Belysning i butikk har en stor effekt på salget. Med en god lyssetting kan det skapes en behagelig stemning som tiltrekker kunder og får dem til å oppholde seg lenge i butikken. Med moderne LED-belysning kan alle butikker få en skreddersydd løsning som matcher behovet.

Les mer
HELSESEKTOREN

Man trenger forskjellig lys i arbeidsrom for sykehuspersonalet og rom for pasienter. Den optimale belysningen kan justeres etter forholdene. I gang og fellesarealer er det viktig med godt lys for at pasienter og personalet lett kan orientere seg og finne frem. Det er også viktig at det finnes mulighet for å justere lyset etter døgnet.

Les mer
LAGER OG PRODUKSJON

Lager og produksjonsområder krevet godt lys. Det er viktig med godt lys for en effektiv og sikker produksjon og for at personalet skal ha en optimal arbeidsdag. Det samme gjelder for lager der arbeidsflyten skal være sikker og effektiv. Godt lys bidrar også til å unngå arbeidsulykker.

Les mer
UTDANNELSE OG LÆRING

Slitsomme dager på skole og andre læresteder kan bli utfordrende med dårlig belysning. Med riktig lys blir det mindre stress og læringen blir lettere. Med godt lys kan man konsentrere seg i mange timer. Lyset skal være riktig designet for godt lys både for bøker, nettbrett, pc-skjermer og lærerens tavle eller smartboad. Det er også viktig at lyset ikke gir gjenskinn i skjermene.

Les mer
SPORT OG IDRETT

Både innendørs og utendørs aktiviteter krever god belysning. Den skal ha høy jevnhet, blender ikke og kan lyse opp f.eks. fotballkampen når ikke ballen vil i mål. Riktig løsning krever faglig innsikt, riktig energieffektiv belysning og styringsløsninger. Armaturene må være robuste så de tåler en støyt. Dode belysningsløsninger sikrer riktig mengde lys til den enkelte idrettsgren. Solar Light hjelper deg med riktige løsninger.

Les mer
MATPRODUKSJON OG LANDBRUK

I det moderne landbruket skal arbeides raskt og effektivt og risikoen for arbeidsskader skal minimeres. Lyset i en stall eller i et fjøs påvirker dyrenes ve og vel. Forskning viser at riktig lys bidrar til bedre helse og produksjon blant dyrene. Samtidig som dyrenes velferd skal ivaretas, skal det være et godt arbeidslys. Den perfekte landbruksbelysning har lavt energiforbruk, med lave installasjons- og vedlikeholdskostnader.

Les mer
OFFSHORE OG MARINE

I arbeid under utfordrende forhold, er det viktig at belysningen ikke svikte. Belysningen må oppfylle en rekke funksjonelle krav – inkludert tilstrekkelig lysstyrke og minimal blending, for å gi god sikkerhet til personalet. Det er ikke plass til feil under de barske forholdene man arbeider under på skip, plattformer og andre offshoreanlegg.

Les mer

Vi kan hjelpe deg med dine prosjekter!

VÅR ERFARING

Vi har lang erfaring med prosjekter, alt fra spesialdesignet belysning til enklere utendørs LED-belysning. Vi setter miljøet i fokus og bestreber oss alltid på å tilby miljøvennlige løsninger.

VÅR KOMPETANSE

Vår egen lysavdeling besitter høy kompetanse innen prosjektering og lysberegning. Kontakt oss her

PROGRAMVARE    

Vi bruker DIALux/Relux, som er avanserte program for beregning av innendørs og utendørs belysning. Det er kraftfulle og komplette planleggingsverktøy til profesjonell prosjektering av belysning. Programmet gjør det mulig å utføre belysningsberegninger raskt og enkelt, og det er utviklet for både arkitekter, konsulenter og installatører. Det kan i tillegg til å gi deg kalkulerte verdier også visualisere rommet tilnærmet slik det vil oppleves i virkeligheten.

Kontakt oss for prosjektering her

 

Sjekk også ut noen av våre tjenester

Vi pakker varene dine i kit

Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan.

Les mer
Vi samler varene for deg

Vi sampakker alle varene dine og sørger for samlet levering til ditt prosjekt. Gjelder både Solars lagerførte produkter og skaffevarer fra våre leverandører.

Les mer
Leie av container

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Les mer

Ønsker du kontakt med oss

Fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.

Kontaktskjema