Lukk Ordren ble endret til Fastbox Maxi

Ordren ble endret til en Fastbox Maxi på grunn av størrelsen på en eller flere av produktene i handlekurven. Fastbox Maxi er produkter som ikke passer i vår standardkartong med en lengde opp til 2,5 meter

Hvorfor ble ordren endret til Fastbox Maxi?
Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Et flott sted å trives som gammel

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_5.jpg
PROSJEKT Hovseterhjemmet
KUNDE Powertech Elektro
SOLAR KONTAKT Bjarke Christensen 
RESULTAT Et flott bygg belyst for trivsel og omsorg

 

Beskrivelse fra LINK arkitekter:
Omsorgsbolig bygget rundt avdelinger med 8 boenheter og felles arealer med kjøkken, oppholdsrom og terrasser, fordelt på 9 etasjer.

Røahjemmet på Hovseter er designet med et klart uttrykk og egen identitet som tilpasser seg de lokale forhold, og t-strukturen er en sterk og gjenkjennelig arkitektonisk form. Hjemmet glir derfor fint inn i et eksisterende bomiljø og strukturen i området beholdes.

Prosjektet inneholder 168 boliger med felles funksjoner og bygges opp etter en enkelt lagdelt struktur som deles i selvstendige tematiske områder. Sokkeletasjen er sykehjemmets tekniske og driftsrelaterte fundament. 1.etasjen fungerer som Hovseterhjemmets dynamiske og pulserende hjerte med hovedinngang, dagsenter og fellesfunksjoner. Oppover i bygget fordeler 7 beboeretasjer seg. Disse settes sammen av tre selvstendige bogrup­per med 8 boliger i hver, som bindes sammen av en sentral servicesone.

Byggningsstrukturen bekles i en lys puss, som gir et sammenhengende, skulpturelt og tidløs uttrykk. I nisjene ved balkongene og i de bygningsmessige splittene, bearbeides fasaden med en annen farge for at skille bygningskroppene fra hverandre å bryte ned byggets skala. Vinduene varieres og tilpasses innen­for en sammenhengende logikk, ut fra en bearbeidelse og de forskjellige roms funksjon.

Hjemmet omkranses av adkomst og parkering syd for tomten, en hage og sansehage sydvest og et skogområde nord på tomten. Hovseterhjemmet er et BIM prosjekt, og bygges med fokus på lave LCC kostnader og har høye miljømål som passivhus og BREEAM very good.

SOLAR har sammen med konsulent, arkitekt og byggherre prosjektert belysningen.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_1.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_4.jpg