Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Ledende løsninger for utendørsbelysning

Når det gjelder utendørsbelysning, er sikkerhet og orientering avgjørende. Derfor må armaturene ikke bare gi lys av høyeste kvalitet, men også bevise sin verdi på lang sikt under ekstreme forhold.

Armaturdesign blir også stadig viktigere for operatørene, særlig når det gjelder prestisjefylte områder.

Se vårt sortiment

Innovativ, fleksibel og effektiv belysning

Se vår nye brosjyre med de nyeste belysningsproduktene for alle typer applikasjoner, som til leiligheter, kontor eller utendørsarealer. Du finner også nyttige opplysninger om hvordan du velger de riktige belysningsproduktene i henhold til RoHS-direktivet, og hvordan du kan spare energi og penger. Dessuten kommer du til å bli inspirert av våre prosjektpresentasjoner fra nye kundecaser, som viser hvordan de har forvandlet sine rum med våre belysningsprodukter. Gå ikke glipp av muligheten til å få tak i vår nye brosjyre, og oppdag de fantastiske fordelene ved våre belysningsprodukter.

UTE NÅ! Den perfekte ressursen til alle dine belysningsbehov

Bla i brosjyren
Belysningskategori

Kontorbelysning

Digitalisering, demografiske forandringer og individualitet stiller nye krav til arbeidsstrukturer og kontordesign. Vi forteller deg, hvordan det er best å designe kontorbelysningen, så den er øyevennlig og motiverende.
Mer informasjon her
Belysningskategori

Skolebelysning

Bruken av LED-teknologi gir mange fordeler for utdanningsinstitusjoner og skoler. Med LED sparer du ikke bare en stor del av energikostnadene, men forbedrer også elevenes mottakelighet.
Les mere
Belysningskategori

Industri

Rett belysning er viktig for effektivitet og produktivitet. Den nyeste LED-teknologien sikrer energieffektivitet, enkel styring og lang levetid. Utvalget inneholder High-Bay-pendler og takarmaturer med ulike egenskaper.
Mer informasjon her
Belysningskategori

Utendørs

Funksjonell og værbestandig utendørsbelysning til blant annet vei, parker og fasade. Ved å bytte ut gammel belysning med LED, reduseres vedlikeholds- og energikostnadene betraktelig.
Mer informasjon her
Belysningskategori

Butikkutstilling

Velg riktig belysning for å presentere dine produkter på best mulig måte. Energieffektiv butikkbelysning som gir riktig lys tilpasset ditt behov.
Se produkter
Belysningskategori

Nødlys

Nødlysarmaturer er nødvendig i offentlige bygninger. Her er det krav og forskrifter som setter standarden. Våre nødlysprodukter innfrir alle disse kravene og har i tillegg design, funksjonalitet og kvalitet som gjør de anvendelig i de fleste prosjekter.
Se produkter
Lysstyring

L-Sense installasjonen i armaturen er intelligent

L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskonsept, hvor installasjonsomkostninger og utgifter til programmering minimeres og samtidig gir brukerne maksimal fleksibilitet.
Lær mer om L-sense her
Belysningskategori

Bolig - innendørs

Riktig interiørbelysning er avgjørende for trivsel og miljø innendørs. Vi tilbyr et bredt utvalg av belysningsprodukter til bolig.
Se produkter

Lysstoffrør utfases av EU -

hva vil endre seg?

I 2022 reviderte EU-Kommisjonen RoHS-direktivet 2011/65/EU.

Dette definerer blant annet håndteringen av ​​kvikksølvholdige lamper.

Finn ut alt om de nye endringene og hvordan du skal håndtere forbudet mot lysrør i fremtiden.

Les mer om det

2023_Solar_EUlaw_rohs_1200x627px.jpg

Vi har samlet vår kunnskap

Hos Solar Light er vi spesialister på alle aspekter av belysning. Igjen og igjen stiller vi oss selv spørsmål vi får fra kunder, tar imot utfordringer for nye lysprosjekter og holder sortimentet vårt oppdatert – også med tanke på standarder og sertifiseringer.

Vi har oppsummert all denne kunnskapen i en White Paper for våre kunder. Den kan fungere som en kompakt guide for de som ikke daglig jobber med temaet belysning.

Download brosjyren

230308ke_SolarLight_Whitepaper_LED_NO_title_web.jpg

/globalassets/shared/concepts/solar-light/ecodesign.jpg

Ecodesign-ikonet baner vei for et miljøbevisst valg

Se etter Ecodesign-ikonet, hvis du vil kjøpe produkter, som oppfyller høye miljøstandarder.

 

God belysning skaper trivsel

For å skape god atmosfære til omgivelsene kreves det god belysning. Riktig belysning skaper et funksjonelt og godt miljø. Hvilken belysning du velger kommer an på om du skal ha lys i hjemmet, på jobb, i offentlige rom, langs vei eller parkområder. 

Produktnyheter

Produktnyhet

Inverso II

Inverso II-serien består av downlight i 3 ulike størrelser, som imponerer med et stort antall individuelt kombinerbare variasjoner. Den høye kvaliteten gjør den til en pålitelig armatur med lang levetid.
Les mer
Produktnyhet

Hybrid

Hybrid er et modulært skinnesystem hvor det er enkelt å bygge en kontinuerlig linje med armaturer og utstyr etter ønske. Systemet kan henges ned eller monteres rett i tak.
Se hele utvalget
/globalassets/shared/concepts/solar-light/produktniveauer.png

Enklere å velge

Vi har gjort det enklere for deg å velge riktig belysning til dine prosjekter.

Det finnes tre ulike produktnivåer; Premium, Professional og Standard.

Inndelingen er gjort slik at produktene differensieres på blant annet monteringsmuligheter, teknisk kvalitet som levetid, lm/W ol. , styringer og lagerføring.

Alle tre nivåer har 5 års garanti.

Våre produkter brukes i spennende prosjekter

Kontorbygning

Kommunegården Sandvika

Solar Light har hatt gleden av å levere belysning til Kommunegården i Sandvika.
Alt om prosjektet
Utendørs & infrastruktur

Gudvangatunnelen

Ny LED belysning for trygg ferdsel og avslappende soner.
Les mer om prosjektet
Lager & Produksjon

Alcoa Lista

Da verdens nest største aluminiumsprodusent Alcoa trengte en ny belysningsløsning, var Solar Light den rette leverandøren.
Les mer om prosjektet
Helsesektoren

Stjørdal helsehus

Bruttoarealet for nybygget er 10 200m2. GK Elektro utførte installasjonen av bl.a belysningen fra Solar Light.
Les mer om prosjektet
Kontakt oss, og hør mer om dine muligheter

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på tlf. 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Du kan også fylle inn kontaktinformasjon i skjema og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om riktig belysning for deg.
Send oss ​​en e-post