Nødbelysning

Nødlys er sentralt for ethvert brannvernkonsept og en nødvendighet
for å oppnå nødvendig sikkerhet.

Til webshop

Nødlysanlegg finnes nesten overalt. Stort sett skjult og diskret utført, men fortsatt tilstede. Vi møter den på kino, i parkeringshus, på arbeidsplassen, i offentlige bygg, på diskoteket eller på kjøpesenteret. Nesten alle kommersielle bygg trenger et nødlysanlegg.

Nødlysanlegg er sentralt i ethvert brannvernkonsept og en nødvendighet for å oppnå den nødvendige sikkerheten. Beskyttelse av mennesker i en bygning har alltid høyeste prioritet og er nødlysanleggets oppgave. Den lar deg forlate bygningen trygt i en nødssituasjon. En brann i bygningen er det verste scenarioet. Selv et enkelt strømbrudd er nok til å få folk til å miste orienteringen, få panikk og dermed gi mulige personskader.

Et godt nødlysanlegg kjennetegnes av solid og kvalifisert planlegging, installasjon, igangkjøring og vedlikehold.

Vi tilbyr også våre kunder individuelle løsninger innenfor dette området med øye for moderne teknologi.

Kontakt oss for detaljerte råd

Way out - Rømningsvei og nødlysarmatur

Designet for kun å sees i nødstilfeller.

Way out

Wayout

Way Out er en serie nødlysarmaturer, som er velegnet til montasje i f.eks. virksomheter, offentlige institusjoner og mange andre steder som markerings- eller fluktveibelysning. Armaturene leveres med LED-lyskilde og nyeste teknologi innenfor batterier, med opptil 8 års levetid.
I serien inngår forskjellige typer, hvor bl.a. lysstyrken kan justeres i forskjellige nivåer. Omgivelsestemperaturen kan være helt ned til -30 grader. Leseavstanden er opp til 30 m.

Se alle Way out -produkter

Way out korridorarealer

SolarLight_Wayout_panic_pic_LP.jpgWay out Corridor er en nødarmatur som kan brukes både som nødlys og antipanikkarmatur. Linsen til LED-lampen er designet for å spre lyset i lengderetningen, noe som gjør at armaturen passer spesielt godt i korridorer. Armaturen kan enten monteres direkte i taket eller innfelt.
Armaturen har en selvtestfunksjon som automatisk utfører en 1-minutts funksjonstest hver 15. dag, og en funksjonstest og full varighetstest hvert år. Batteriet varer hele armaturens levetid og har miljøvennlige Li-FePO4-batterier med 10 års garanti.

Kjøp her

Way out antipanikk 2x10W

 

SolarLight_Wayout_panic_2_pic_LP.jpg

Way Out Led antipanikkbelysning, IP65, 3h batteribackup STANDARD

Kjøp her