Lysberegninger

/globalassets/shared/concepts/solar-light/img-monitor.png

Enkelt og raskt med Fastcalc powered by Dialux

FastCalc fra Dialux gjør det mulig å lage veiledende lysberegninger enkelt og raskt direkte på WEB, spesielt anvendelig for dere som er på farten.

Du kan lage en lysberegning direkte i browseren på mange av våre produkter. Du får et resultat med et foreslått armaturantall og angivelse av LUX. Det eneste du må gjøre er å velge armaturen du skal bruke, og klikke på "kalkulator"-knappen ut for den versjonen du ønsker å lage en beregning for, eller i webshop, velg «Lysberegning». Dette egner seg godt for produkter montert i tak. For utendørsprodukter (lyskastere, veilys, parkarmaturer ol.) må det gjøres en fullverdig Dialux/Relux beregning. Spør Solar Light om å gjøre det for deg.

 

 

Lysberegninger i fullversjon DIALux

 

Ønsker du også å få frem blendingstall og jevnet, må det også gjøres en fullverdig DIALux-beregning.  

 

DIALux er et moderne program til beregning av innendørs- og utendørsbelysning. Med DIALux får du et kraftfullt og komplett planleggingsverktøy til profesjonell prosjektering  av belysning. Programmet gjør det mulig å utføre belysningsberegninger enkelt og raskt, og det er utviklet for både arkitekter, konsulenter og installatører. Det kan i tillegg til å gi deg kalkulerte verdier, også visualisere rommet tilnærmet slik det vil oppleves i virkeligheten. Last ned siste versjon her www.dialux.com .

 

Solar Light oppdaterer en egen DIALUX Plug-In hvor vi inkluderer en stor del av sortimentet som du finner her i vår E-katalog. Denne er felles for Solar - når du åpner den velger du Norge.

 

Etter nedlasting og aktivering i DIALUX - ALLTID velg UPDATE så vil den hente inn den nyeste versjonen av armaturdatabasen.

Vi tilbyr Dialux lysberegning, som kan gi deg et inntrykk av hvor mye lys du kan få ved å bytte belysning, og hvor mange armaturer som trengs for å oppnå ønsket lysmengde i lokalene. Basert på lysberegninger lages dokumentasjon.


Vi er klare til å hjelpe deg! Ring til oss på 04450 eller send oss en epost: prosjektlys.vest@solarnorge.no