Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

LYSSTYRING

Intelligent lys som gir livskvalitet

Vi vil gjerne fortelle deg om fordelene med profesjonelle lysstyringsløsninger, veilede deg i konkrete prosjekter og gi deg inspirasjon til dine neste prosjekter.

Alternativer for lysstyring

L-sense styring

L-Sense armaturer kobles til spenning, hvoretter armaturer og brytere med funksjonell tilkobling raskt og enkelt 'grupperes' med en fjernkontroll.
Kjøp L-sense her

Hva er Human Centric Lighting?

Human Centric Lighting er LED-belysning som etterligner det naturlige lyset i døgnrytmen ved hjelp av et kontrollsystem som f.eks. DALI. Forskning viser at lys med høy fargetemperatur, blått lys, øker den mentale aktiviteten til mennesker og at varmt lys gjør oss avslappede. Derfor kan fokuset på Human Centric Lighting styrke den naturlige søvnen og rekonvalensen i forbindelse med f.eks. pasienter på sykehus.

Lys som gjør en forskjell

Du har sikkert lagt merke til hvordan solskinn og lys kan påvirke humøret ditt. Så hvorfor ikke sørge for den atmosfæren på arbeidsplassen? Med de nyeste teknologiene og lysproduktene på markedet kan det faktisk føles som solskinn inne, selv om det er gråvær ute. Lyset kalles Human Centric Lighting eller døgnrytmelys og tilpasser seg automatisk til tiden på døgnet. Det betyr at dagen starter med rolig og varmt lys, mens det utover dagen blir mer blått og klart for å falle til de gylne fargene igjen om kvelden – akkurat som solens rytme. Denne typen lys har gjort en stor forskjell i helsesektoren – på omsorgssentre, sykehus, i psykiatrien og mange andre steder.

HCL i helsesektoren

Helseinstitusjoner er godt egnet for å implementere lyssykluser som inkluderer soloppgang, solnedgang og dagslyssimuleringer.
Se produktene her

DALI-kontrollsystemet

Solar bruker bl.a. DALI (Digital Addressable Lighting Interface) kontrollsystem for styring av døgnlys / Human Centric Lighting. Med DALI har du som installatør mulighet til å kombinere både Control Gear - inkludert standarder for LED-driver, fargestyring, dimmere, relémoduler, brann- og nødlys - og Control Device, uansett fabrikat, så lenge utstyret er iht. DALI-protokollen. Og med DALI DT8 har du muligheten til å kontrollere lysintensitet, farge, fargetemperatur på én adresse.
Se produktene her