Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Overnatting kan også være spennende

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_5.jpg
PROSJEKT Radisson Blu & Park Inn
KUNDE Lefdal Installasjon
SOLAR KONTAKT Bjarke Christensen 
RESULTAT Et nytt og moderne hotell

 

RADISSON ALNA OSLO
Radisson Blu sin egen beskrivelse stemmer godt overens med interiøret og belysningen i dette hotellet på Alna i Oslo. Her har SOLAR levert lys med ulike design og funksjoner. Vi kan spille på mange ulike leverandører og velge standard produkter eller spesial produkter som det er mye av her på hotellet.

«Radisson Blu er en av verdens ledende hotellkjeder og forblir lidenskapelig opptatt av flott, dynamisk design, noe som både driver og lever opp til våre gjesters forventninger.
Vi jobber med ledende, globale og talentfulle designere for å skape ikoniske bygninger og moderne interiør. Med en pulserende, spennende og innbydende atmosfære. Dristige og nyskapende lobbyer. Nydelige, moteinspirerte gjesterom. Funksjonelle og moderne bad. Fleksible, inspirerende offentlige møtefasiliteter. Med raskt gratis Internett og den nyeste teknologien, pluss et unikt utvalg av høyt individualiserte løsninger og valg.

Ekte Radisson Blu-stil er en visuell feiring av ledende moderne design, hvor gleden er i detaljene – et utrolig moderne livsstilstilbud som leverer feilfritt.»

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_1.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blue_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blue_4.jpg