Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

L-Sense er smart trådløs lysstyring

/globalassets/shared/concepts/solar-light/l_sense_800x800.jpg

L-Sense installasjonen i armaturen er intelligent

L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskonsept, hvor installasjonsomkostninger og utgifter til programmering minimeres og samtidig gir brukerne maksimal fleksibilitet. Belysning er viktig for vårt velbefinnende, og med L-Sense armaturer kan lyset tilpasses den spesifikke brukssituasjon.

Med en smarttelefon app som kommuniserer via Bluetooth kan armaturer legges til og grupperes og lysnivåer, tider og andre parametere kan justeres. Sammen med effektive armaturer sørger systemet for maksimal energibesparelse med grunntanken; "Riktig mengde lys, på riktig sted og til riktig tid".

Plug and play - den enkle løsningen

L-Sense armaturer tilkobles spenning, deretter kan armaturer og brytere med funksjonell tilkobling raskt og enkelt 'grupperes' med en smarttelefon og tilhørende App via Bluetooth.

En gruppe kan defineres av armaturer i samme rom, i samme område eller det kan være armaturer med ulike funksjoner i et større rom. For eksempel kan det med fordel programmeres slik at allmennbelysning og tavlebelysning i et klasserom tilhører hver sin gruppe.

Via Appen er det enkelt å legge til nye armaturer i en gruppe og å endre parametere for å optimalisere løsningen for den aktuelle installasjonen.

 

• Innebygde sensorer i alle armaturer registrerer tilstedeværelse og regulerer det definerte lysnivået. Sensoren tar også hensyn til eventuelt dagslys.

• Finn programmeringsappen enkelt i App Store ved å søke etter ‘MasterConnect’.

• Hver armatur er unik, men kan kommunisere trådløst med andre armaturer samt trykkbrytere.

• Mulighet for inndeling i ulike soner. For eksempel grunnbelysning og tavlebelysning i et klasserom.

• Prosjekter kan lagres i ‘skyen’ og kan eventuelt deles med andre som trenger tilgang til anlegget. Mulighet til å lese ut anleggets strømforbruk.

• En spesifikk app lar den daglige brukeren av lyssystemet kontrollere utvalgte funksjoner og lagre forskjellige scener. Søk etter 'MC Control' i App Store.

• På forespørsel tilbys løsninger med dagslysstyring hvor fargetemperaturen kan endres fra 2.700-6.500 kelvin.

To-veis trådløs kommunikasjon

Med appen er det mulig å endre forskjellige parametere som f.eks. belysningsnivåer og ledetider. Energirapporten kan brukes for å dokumentere at forventet elbesparelse oppnås.

Programmering direkte i appen

Armaturer innenfor Bluetooth rekkevidden registreres enkelt i appen. Ved at klikke på et ikon er det mulig å lokalisere de enkle armaturene og koble dem i samme gruppe. Øvrige komponenter som trådløse kontakter kan legges til i etterkant.

Programmering med bruk av lommelykt

Etter at armaturer er registrert i appen er det mulig å tilføye de enkle armaturene til en gruppe ved å lyse på sensoren med en lommelykt eller laserpenn. Denne metoden kan ofte vise seg å være den raskeste.

Brukermanualen gir deg en rask innføring

Vi er klare til å hjelpe deg med å prosjektere områder med dagslys sensorer. Systemet er lett å sette opp, noe som vår brukerveiledning viser. Last den ned for å gjøre deg mer kjent med løsningen.
Brukermanual

Dokumentasjon og support

Solar Lights nettside inneholder ulike guider som kan hjelpe installatører og brukere av systemet trygt gjennom installasjon, programmering og daglig bruk.
Ta kontakt med Solar Light  for mer informasjon om mulighetene innenfor L-Sense BT konseptet.

Standard, varianter samt spesialløsninger

Solar Light tilbyr et bredt utvalg av standard armaturer, samt tilhørende utskrift med L-Sense BT-konseptet. For ytterligere informasjon om de tekniske egenskapene til de enkle standardarmaturene henvises det til egen dokumentasjon.
Varianter av standard samt spesialløsninger er tilgjengelig på forespørsel.

Se alle L-Sense produktene her

Energioptimaliserende belysning med smart L-Sense lysstyring

L-Sense gir høye energibesparelser, da L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskonsept. Den innebygde sensoren justerer seg til ønsket lysstyrke. Installasjonskostnader og programmeringskostnader er minimert og gir høy fleksibilitet.

Kontakt oss hvis du ønsker å vite mer om L-Sense og tilhørende produkter.