Smart moving

Smart levering av dine varer

Vi i Solar kan håndtere en rekke tilpassede løsninger knyttet til distribusjon og vareflyt. Vi er opptatt av at det skal være slik du trenger det.

Vi tilpasser levering etter dine ønsker og behov

Uansett type prosjekt
Kanskje er en ukentlig levering på fast sted til fast tid det du trenger? Kanskje jobber du på forskjellige adresser og er avhengig av dag til dag levering? Eller er prosjektene dine så store at du har behov for noen som kan håndtere hele vareflyten?

Vi finner den rette løsningen for deg
Vi i Solar kan håndtere en rekke tilpassede løsninger knyttet til distribusjon og vareflyt. Vi er mest opptatt av at det skal være slik du trenger det.

Standard leveranser eller spesielle krav – vi ordner det!
Vi håndterer alt fra spesielle leveringskrav til styring av vareflyten på et anleggsområde. Uansett om varene har en upraktisk størrelse eller en avsidesliggende lokasjon, så har vi den rette løsningen for deg.

Ta kontakt med Solar nær deg

Vi har flere Drive-In sentre rundt om i landet. Du finner en oversikt over våre lokale Drive-In her.

KONTAKT OSS
Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobben? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 79.

Les mer her
Fastboxkalkulatoren

Montører bruker inntil 25% av arbeidsdagen i bilen på å hente materiell og stå i kø. Test ut vår kalkulator og se hvor mye nettopp din bedrift kan spare ved bruk av Fastbox. Vi hjelper deg å bli mer effektiv!

Test kalkulatoren
Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Les mer
Effektive transportløsninger

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Har du opplevd kritiske arbeidsstopp?

Ikke fortvil, vi hjelper deg! Vår vakttelefon er åpen utenom ordinær arbeidstid fra 16.00-07.00

Les mer om vakttelefonen

Spar tid og penger med Fastbox

Bestill en Fastbox når du har behov for rask levering der du jobber, vi leverer innen 1-2 timer.

Les mer om Fastbox