Transportoppdrag - Vi leverer til avtalt tid

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester når du handler materiell hos oss. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Har du behov for spesialtransport til ditt prosjekt?

Vi tilbyr en rekke leveringsalternativer. Enten du har behov for nattlevering eller spesialtransport til ditt prosjekt, så hjelper vi deg. Vi tilbyr budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering og annen spesialtransport. Se de ulike transporttjenestene nedenfor.

Vi hjelper deg med det rette transporttilbudet. Fyll ut skjema med kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg.

Kontakt oss

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet. Vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat angående transportoppdrag.

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450. Eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no.

Gå til kontaktskjema

Leverings-tjenester for dine behov

Budbil

Solar budbil tilbys til de som ønsker hurtig levering, slik at du ikke trenger å avbryte arbeidet du har påbegynt. Tjenesten inkluderer også flyfrakt.

Daglevering

Ved Solar Daglevering så ankommer varene innen ordinær åpningstid på virkedager når de ansatte er tilstede for å ta i mot sjåfør og varelevering. Tjenesten dekker hele Norge.

Nattlevering

Solar Nattlevering tilbys når leveransen ønskes mottatt innen neste virkedag, vanligvis med levering før klokken 07.00. Sjåfør må ha tilgang der varen ønskes levert.

Komplett levering

Komplett levering er en gratis tjeneste vi tilbyr. Ved å huke av for samlet levering når du oppretter din ordre i Webshop, går varelinjene til plukk først når alle varer kan leveres komplett.

Tid/plasstyrt levering

Solar tilbyr tids- og plasstyrt levering når du har behov for tilpasset mottak innenfor et gitt tidsrom. Det kan være at en bom stenger, SLOT-tid i prosjektet el.

Kranlevering

Solar tilbyr Kranbil når leveransen på grunn av vekt, volum eller leveringssted krever transport med kran. Det kan eksempelvis være transport av rør og kabler.

Spesialtransport

Spesialtransport tilbys når leveransen på grunn av vekt, volum eller leveringssted krever transport utover vårt ordinære transporttilbud.

Dine fordeler

  • Du får varene levert til avtalt tid og sted
  • Vi tilrettelegger og tilpasser levering til ditt prosjekt
  • Du sparer tid og penger
  • Vi tilbyr spesialtransport
  • Varene står klar til bruk når du møter på jobb om morgenen

     

Vår kompetanse til din fordel

Vi har bred erfaring med leveranser til prosjekter. Vi kan tilby alt av elektromateriell til de fleste bransjer og sørge for riktig leveringsmiddel. Det kan være leveranser av alt fra store kabeltromler til små stikkontakter. 

Vi har tett dialog med ulike transportører og du kan vente deg at leveransen kommer frem i tide.

God erfaring med leveringstjenester

Vi har god erfaring fra store byggeprosjekter der det er trangt på byggeplassen og tette leveringsvinduer. Vi sørger for at leveringen finner sted til avtalte tidspunkter. Store byggeprosjekter skjer ofte sentrumsnært. Da er det ofte ønskelig med nattlevering, når det er minst trafikk, kombinert med kranbil av tungt eller uhåndterlig materiell.

Vi hjelper deg med å finne det rette for deg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyr en rekke andre leveringstjenester

Rask levering med Fastbox Ekspresslevering med Fastbox

Montører bruker inntil 25 % av tiden på å hente materiell. Unngå å avbryte jobben, med Fastbox leverer vi det du trenger innen 1 time. Få gjort mer ut av dagen!

Les mer
Bestill varer utenfor ordinær åpningstid

Vakttelefonen er åpen utenfor ordinær arbeidstid, fra kl. 16.00-07.00. I helger, ferier og helligdager betjenes vakttelefonen 24/7. Du får tilgang til lagerførte varer fra Solars sentrallager og kan hente eller få levert varene.

Les mer
Spesialmerking av dine varer

Merking og emballering tilpasses varetype, leveringssted og eventuelt andre spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer
Vi pakker varene dine i kit

Vi effektiviserer prosjektene dine med Kitting. Vi pakker det du trenger for å utføre jobben, i en leveranse. Om du ønsker kan vi levere til hvert enkelt rom til ditt prosjekt.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss på 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no. Vi er klare for å hjelpe deg med å velge det rette leveringsalternativet for ditt prosjekt.

Du er også velkommen til å fylle inn kontaktinformasjon i skjemaet. Vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Fyll inn kontaktskjema