Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Effektive arbeidsdager med Fastbox

Om montørene i TRG-Elektro får en tilleggsbestilling eller mangler en vare mens de er ute hos kunden, kan de raskt bestille Fastbox. De kan fortsette arbeidet og få varene levert innen en time. Slikt blir det effektive arbeidsdager av.

 

     

– Vi er godt fornøyd med Fastbox. Tjenesten er veldig tidsbesparende for våre montører, sier Frank Taug, prosjektleder i TRG-Elektro.

– Hvis montørene selv skal hente varene de mangler, går tiden fort. Nå kan de bruke tiden til å jobbe og så få varene de trenger levert, sier Taug.

– Dette er ikke minst positivt for kunden som får jobben gjort til avtalt tid. Jeg har fortsatt til gode å høre en kunde klage over at det står Fastbox på fakturaen, sier Frank Taug, som synes prisen for å få tilkjørt varer innen henholdsvis en og to timer er overkommelig.

Fastbox bestilles i Solars nettbutikk eller via appen Solar Mobile. Du finner produktene du trenger i nettbutikken, velger Fastbox som leveringsmåte og får varene levert innen en eller to timer avhengig av leveringsadresse.

Slipper å avbryte jobben
– Når våre montører først har blitt vant til å bestille tilleggsvarer på denne måten, går det veldig greit. Ved å få varene de trenger levert med Fastbox, slipper de å avbryte jobben de holder på med. De slipper også en del stress; de trenger ikke å stange i trafikken og de slipper å lete etter ny parkeringsplass.

TRG-Elektro utfører sterk- og svakstrømsinstallasjoner hovedsakelig i Oslo og Akershus. Montørene har lang erfaring med rehabilitering av baderom, kjøkken, boliger, næringsbygg og butikker.

Enkelt å etterbestille
– I utgangspunktet skal alle varene enten leveres på det stedet jobben skal gjøres eller være med i bilen til montøren. Men om kunden kommer med en tilleggsbestilling når montøren er på plass, som for eksempel ekstra downlights, er det enkelt å etterbestille varen med Fastbox. 

– Montørene våre er flinke til å bestille varene de trenger på forhånd, men en gang i blant er det behov for å benytte Fastbox, sier Frank Taug.

– Det finnes mange tidstyver i hverdagen, så den daglige driften blir mye lettere med Fastbox. Som leder ønsker jeg at montørene er bevisste på tiden og ikke sitter i bilen for å hente varer, fastslår Taug.

Bestill Fastbox i Webshop

Du kan bestille Fastbox i Solar Webshop eller via Solar Mobile.

I Solar webshop får du direkte tilgang til Solars store produktsortiment, med priser og teknisk informasjon. Bestill varene du ønsker og velg Fastbox som leveringsmåte. Varene leveres dit du vil innen en time.

Gå til Solar Webshop

Bestill Fastbox med Solar Mobile

Bestill Fastbox direkte i vår app Solar Mobile og få levert varene der du er.

Du kan enkelt bestille det du trenger via din smarttelefon eller nettbrett mens du er ute hos kunden, velge Fastbox som leveringsmåte og få varene levert i løpet av en time.

Har du iOS, last ned Solar Mobile her
Har du Android, last ned Solar Mobile her