Bli Data- og sikkerhetspartner

For å få riktige priser og betingelser på sikkerhetsutstyr tilbyr vi deg å bli Data- og sikkerhetspartner. Du får tilgang på en bred produktportefølje innen adgangskontroll, innbrudd, video og overvåking.

Sikkerhetsmarkedet er i vekst

Det globale sikkerhetsmarkedet er i stor vekst og utviklingen av nye produkter og tjenester skjer i rekordfart! Kundene er bevisste med tanke på økt sikkert, og kravet til nytenking er stor. Vi har derfor en bevisst satsing i forhold til kunder og leverandører. 

Solarkonsernet har i flere tiår vært en sentral brikke i dette markedet og har lang erfaring med å betjene våre kunder med materiell, rådgivning og logistikktjenester. I Norge har vi organisert vårt tilbud i et partnerprogram som vi kaller Data- og sikkerhetspartner. Dette har vi gjort, fordi vi ønsker å yte ekstra service til kunder som vil satse sammen med oss i dette markedet – som en partner! 

Som partner i Solar får du mange fordeler som vi tror er nøkkelen til suksess i dette markedet. Les mer på denne siden om hvordan du kan bli Data- og sikkerhetspartner med Solar! 

Bli partner i dag!

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet og vi vil kontakte deg innen kort tid!

Eller send oss en e-post på sikkerhet@solarnorge.no

Kontaktskjema

 

 

 

 

 

 

 

 

Dine fordeler som Sikkerhetspartner!

Vårt partnerprogram gir deg mange fordeler og gir deg et konkurransefortrinn i markedet. 

Du får:
• Konkurransedyktige betingelser
• Kompetanseutvikling innen produktportefølje
• Tilgang til dedikert kompetanse
• Produkter fra kjente leverandører som
   Hikvision, UTC, Vanderbilt, Bosch, AxxonSoft, Mirasys

Bli med på vinnerlaget du også og bli partner i dag!

Bli partner

Hvordan lykkes i det nye markedet!

Som Sikkerhetspartner får du tilgang til meget konkurransedyktige betingelser på produktporteføljen og kurspakkene som ligger i Sikkerhetskonseptet. Porteføljen utvikles i takt med behov og etterspørsel blant våre partnere.

Du har fokus på kundene - vi gir deg kompetansen!

Som Sikkerhetspartner kan du fokusere på dine kunder, så sørger vi for at du har kompetansen, produktene og logistikken som skal til for å vinne og bli lønnsom innenfor det nye markedsområdet.

Fokus på det som er viktig for å lykkes!

Vi deler våre erfaringer, kunnskap og markedsinnsikt med deg, gjennom nettverksmøter, webinarer/seminarer og teknisk rådgivning. Vårt mål er at du skal bli en vinner gjennom høy kompetanse og innsikt i markedene du opererer i! Vi hjelper deg med å skille deg ut fra konkurrentene og generere etterspørsel gjennom markedsførings- og salgsaktiviteter i våre salgs- og markedskanaler!

Realisér ditt vekstpotensiale med oss

Vår jobb er å gi deg de verktøyer og muligheter som skal til for å oppfylle kundenes behov og for at din bedrift skal bidra til et sikrere Norge! 

For deg som Sikkerhetspartner er vårt mål enkelt: Vi vil hjelpe din bedrift med å nå det potensialet som ligger i sikkerhetsmarkedet.Dette gjør vi gjennom suksessfaktorene nedenfor:

 

 

 

 

 

 

 

 Fordelene ved partnerprogrammet

Partnerprogrammet er designet som en strukturert reise som støtter vekst, og gir fordeler som anerkjenner og belønner prestasjoner og ekspertise. Vi skiller mellom 3 nivåer; Pluss, Gull og Diamant. Som kunde hos Solar har du tilgang til alle våre varer, men som Data og sikkerhetspartner vil du ha ekstra gode betingelser på en rekke sikkerhetsprodukter.

Ta kontakt med oss og vi finner hvilket nivå som er riktig for deg.

Send oss en e-post

Hva får du tilgang på som partner?

Gode betingelser på våre sikkerhets- produkter

     

Les mer om Sikkerhet her

Adgangskontroll

Adgangskontroll øker sikkerheten både i næringsbygg, på sykehus og byggeplassen. Man har kontroll på hvem som ferdes på stedet og uvedkommende holdes ute. Bli Data og sikkerhetspartner og få rask levering av lagerførte adgangskontrollprodukter i dag!

Innbrudd

Vi tilbyr et bredt utvalg av innbruddsprodukter som tilfredsstiller ethvert behov i markedet. Vi har lagerførte produkter, slik at du du kan få det du trenger raskt levert. Bli Data og sikkerhetspartner og få rask levering av lagerførte brann- og innbruddsprodukter i dag!

Video og overvåking

Solar har et bredt utvalg av video og overvåkingsprodukter for ulike markeder fra forskjellige leverandører. Bli Data og sikkerhetspartner og få rask levering av lagerførte produkter i dag!

Vår kompetanse til din fordel

Teknisk rådgivning

Vi vet at det kan være vanskelig å orientere seg blant produkter, leverandører og tekniske verktøy. Vi har tekniske spesialister som kan hjelpe deg med dine spørsmål. Rådgivning på produktvalg, prising og tilbudsarbeid.

Webinarer

Vi gjennomfører jevnlige webinarer, slik at du skal bli trygg på produkter, beregninger og installasjon av sikkerhetsprodukter. Vi gjennomgår blant annet produkt- og leverandørnyheter. Det blir satt av god tid til spørsmål underveis, slik at du skal få svar på de spørsmålene du måtte ha til våre spesialister.

Partner

Som partner blir du invitert til vår årlige Partnersamling. Her møter du andre bedrifter i samme bransje, og får siste nytt om utviklingen i markedet og nyheter om produkter. Du møter leverandører av sikkerhetsmateriell og får siste nytt om sikkerhetsprodukter før alle andre. Du møter også spesialister fra Solar og samarbeidspartnere.

Solarskolen tilbyr relevante kurs

Vi tilbyr kurs som er relevant for deg som ønsker å lære mer om sikkerhet.

Se alle kurs

Så enkelt blir du Data- og sikkerhetspartner

Første steg

Vis din interesse ved å fylle ut din kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor, og vi tar kontakt med deg!

Andre steg

Bli kontaktet av våre eksperter og ditt partnernivå blir definert ut ifra ditt estimerte kjøpsvolum hos Solar.

Tredje og siste steg

Signer avtalen og du er Data- og sikkerhetspartner i Solar!

Velkommen!