Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Økodesigndirektivet

Nobø Top

Bedrifter som produserer, importere og markedsfører energirelaterte produkter bør kjenne til Økodesigndirektivet. I Solar tar vi miljøet på alvor og det gjør også mange av våre leverandører. Målet er å beskytte miljøet og redusere produktets potensielle miljøpåvirkning. Det skal også redusere eventuelle belastninger på det ytre miljø gjennom å forebygge at produktene ikke forårsaker skader på liv, eiendom og miljø. Dette bidras det til gjennom lover og forskrifter. Dette skal også hjelpe forbrukerne til å velge miljøvennlige/energieffektive produkter.

Bakgrunnen for direktivet er at produksjon, distribusjon og avfallshåndtering av produkter som bruker energi har en stor innvirkning på miljøet. Formålet med direktivet er å etablere et rammeverk for integrasjon av miljøaspekter i produktdesign og å sikre fri omsetning av miljøvennlige produkter som bruker energi i markedet. Det legges også et dynamisk press på markedet slik at produkter som omsettes i EU/EØS er de mest energieffektive.

Direktivforslaget omfatter produkter som er avhengig av energi for å virke etter sin hensikt og produkter for utvikling, overføring og måling av energi. Økodesigndirektivet er den første produktreguleringen som dekker alle livssykluser av produktet. Ved utarbeidelse av produktkrav evalueres produktet allerede når det starter som råvare gjennom raffinering, produksjon og bruksfase til produktet ender som avfall eller resirkulert materiale. Økodesigndirektivet vil medføre en besparelse på nesten 20% av elforbruket i EU i 2020.

Les mer om økodesigndirektivet på europalov.no

Mer om økodesign og energimerking på nve.no

Nobø Top

Nobø Top

Nobø Top kan enkelt oppgraderes med glassfront ved bruk av et helt nytt Clip-on glass (tilbehør). Produktet møter kravene til Økodesigndirektivet.

Kjøp i webshop

Nobø Front

Nobø Energy Control

En av markedets mest effektive ovner med laveste stand-by effekt (mindre enn 0,5W) og overtruffen termostatteknologi. Produktet møter kravet til Økodesigndirektivet.

Kjøp i webshop

Kontrollenhet

Designovn med wifi

Nobø leverer alle panelovner uten kontrollenhet for å være sikker på at den dekker behovet du har der og da. Markedets beste enkeltstående løsning med ukesur og adaptiv oppstart.

Kjøp i webshop