Marked og Salg

Bli kjent med Solar VVS

SOLAR VVS I NORGE

Er du villig til å kjøpe inn større volum til prosjekter eller eget lager så lønner det seg å være kunde av Solar VVS. Vi har avtaler med ledende leverandører innen VVS bransjen i Norge og selger kun hele forpakninger i vår nettbutikk for å kunne tilby deg best mulig pris.

gå til solar vvs
fordeler med Solar VVS

Nettopris ved planlagte kjøp av større volum, tilgjengelig nettbutikk hele døgnet, hjelp til å planlegge innkjøp til prosjekter og/eller lager, tilgang på produkter fra ledende leverandører innen VVS bransjen i Norge, tilgang til gode avtaler med direkteleverandører, tilgang til kjøp av elektromateriell og kurs via Solar Skolen

kontakt solar vvs

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med gode innkjøp til dine prosjekter, eller til ditt lager. Vi har avtaler med alle ledende leverandører til VVS bransjen i Norge. Prosjekt og lagerkjøp forutsetter et visst volum.

TA KONTAKT MED OSS
Sikringen har medlemmer på 170 lokasjoner med over 2000 elektromontører rundt i hele landet og utfører alt fra små boligjobber til større prosjekter som skoler og næringsbygg.

De beste elektrikerne finner du hos Sikringen

Sikringen har medlemmer på 170 lokasjoner med over 2000 elektrikere rundt i hele landet, fra små elektroinstallatører til store elektroentreprenører. Medlemmene består av uavhengige bedrifter som har valgt et tett samarbeid med Solar Norge AS. Gjennom oss har dette nettverket av elektrikere tilgang til moderne teknologi, kunnskap og de beste leverandørene i markedet. Sikringens medlemmer oppdaterer sin kompetanse via kurs i Solarskolen.

GÅ TIL SIKRINGENS NETTSIDE