Solar inngår avtale om terminaler til næringsmiddelindustrien

11. november, 2019

Solar Danmark AS og elektronikkprodusenten
M-Comp AS har nettopp inngått et nytt samarbeid. Det sikrer Solars kunder adgang til terminaler designet spesifikt til næringsmiddelindustrien.

Solar kan nå offentliggjøre enda en avtale om produkter med særlig relevans for næringsmiddelproduksjon. Denne gangen er det den danske bedriften M-Comp AS, som produserer terminaler til næringsmiddelindustrien. Terminalene gir mulighet for innsamling av data, prosesskontroll, overvåking, ekspedisjon osv. 

«Vi har mer enn 7000 produkter som er utvalgt spesielt med tanke på næringsmiddelindustrien. M-Comp er et riktig godt tillegg, fordi deres produkter ikke bare leverer det de skal.  De støtter også totaløkonomien fordi de reduserer nedetid ved vedlikehold, og de er bygget for å tåle de harde produksjonsmiljøene», sier Lars Lange Andersen, Head of Food & Beverage i Solar.

Danish Crowns valg

Materialvalg og konstruksjon betyr at M-Comps terminaler kan motstå harde produksjonsmiljøer med vann, støv og rengjøringsmidler som inneholder mye syre. Terminalenes berøringsskjermer kan betjenes med hansker, og skjermen splintres ikke hvis den knuses. En annen fordel er den måten terminalene er bygget opp på. Terminalene behøver ikke å tas ut av produksjonsmiljøet og dermed forkortes produksjonsstans. 

Dette har gjort terminalene populære i næringsmiddelindustrien, hvor bl.a. Danish Crown er med i kundekretsen. 

«M-Comp har hele tiden hatt kravene våre i fokus og kommet med råd gjennom hele prosessen, med valg av de riktige komponentene, slik at terminalene har kunne overholde de strenge miljøkravene våre», sier Senior Director i Danish Crown, Thomas Page på M-Comps hjemmeside. 

Avtalen mellom Solar og M-Comp er nettopp trådt i kraft, og produktene er nå tilgjengelige i Solars nettbutikk i Danmark, Norge og Sverige. 

SE VÅRT UTVALG I WEBSHOP

Food & beverage

Våre tjenester innen mat og drikke dekker aktiviteter og produkter knyttet til næringsmiddelindustrien, dette inkluderer kvalitetssystemer som hjelper deg med å imøtekomme bransjens strenge krav. 

Les mer

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt Salgssjef Industri
Christofer Gravdal på
Tlf: +47 55 33 20 03 
Mobil: +47 415 21 164 

Send mail