Fikk fiberskjøte-maskin med på kjøpet

30. mai, 2017

Melbye Skandinavia Norge og Solar Norge gjennomfører en fiberkampanje som varer ut året. Alle kunder som kjøper Melbye fiberprodukter fra Solar Norge for mer enn en halv million kroner, får en fiberskjøtemaskin med på kjøpet.

E-nor Installasjon, med hovedkontor i Steinkjer samt avdelinger i Namsos og Verdal, var den første bedriften som fikk overlevert fiberskjøtemaskinen fra Melbye.
Fiberskjøtemaskin fra Melbye
– En fiberskjøtemaskin er en kostbar investering, så dette var gledelig. For oss er fiberskjøtemaskin noe vi bruker daglig for å få gjort jobben vår.  Fiberfox-maskinen fra Melbye er et nytt merke for vår del, men den ser veldig bra ut og har de samme funksjonene som de øvrige fiberskjøtemaskinene vi har, sier prosjektleder i E-nor, Arild Dahl.

E-nor Installasjon har 50 ansatte, hvor 10-12 jobber med fiberinstallasjon. Antallet ansatte som jobber med fiberinstallasjon har steget jevnt og trutt de siste årene.

– En av våre montører vil ha den nye fiberskjøtemaskinen fast. Det er kostbart og avansert utstyr som krever rengjøring og vedlikehold.

E-nor Installasjon har hovedtyngden av oppdragene i Nord-Trøndelag, men tar også oppdrag andre steder i landet.
– Vi monterer tripleplay-fibernett, som innbefatter internett, TV og telefoni, til vanlige husstander. Det går generelt mye i fiberinstallasjon til privat- og bedriftsmarkedet. Vi sørger også for fiber til  kraftstasjoner og vindmøller. For tiden holder vi på med et oppdrag i en vindmøllepark i Båtsfjord, forteller Dahl.

Kjøp fiberprodukter i Webshop

Brukervennlig skjøtemaskin
Fredrik Fredriksen, salgssjef fibernett i Melbye Skandinavia Norge AS, er full av lovord om fiberskjøtemaskinen Mini-6S fra FiberFox.

– Dette er en av de beste og mest brukervennlige kjernesentrerende skjøtemaskinene på markedet. Den er kraftfull, innovativ og har en høyoppløst LCD farge-berøringsskjerm som gjør den veldig brukervennlig, sier Fredriksen.

– Maskinen gir maksimal effektivitet i arbeidet med skjøting. Den har meget stor batterikapasitet som muliggjør mer enn 400 skjøter/krymp med de to medfølgende batteriene, opplyser Fredriksen.

I tillegg til de andre smarte funksjonene på maskinen gir de tre LED-lysene et meget godt arbeidslys også under vanskelige lysforhold.

E-nor fikk overlevert ny fiberskjøtemaskin fra Melbye og Solar
Trond Groven (t.v.) fra Melbye og Jørann Andresen fra Solar Norge (t.h.) overleverte den nye fiberskjøtemaskinen til Arild Dahl (med koffert) og Rune Opdahl, henholdsvis prosjektleder og daglig leder i E-nor Installasjon.