Nå kan du bestille Fastbox i Tønsberg, Tromsø og på Gardermoen

10. mai, 2017

Nå får du Fastbox i Tønsberg, Tromsø og på GardermoenSolar Norge utvider antall steder hvor du kan bestille Fastbox. Fra 10. mai har du muligheten til å bestille Fastbox i Tønsberg, Tromsø og Gardermoen.

Dermed tilbyr ti av Solars Drive-In utkjøring av varer, slik at montører og andre kan fullføre oppdraget uten avbrudd.

TRG Elektro utfører sterk- og svakstrømsinstallasjoner og er en av dem som benytter Fastbox når montørene trenger varer raskt levert.

– Vi er godt fornøyd med Fastbox. Tjenesten er veldig tidsbesparende for våre montører, sier Frank Taug, prosjektleder i TRG-Elektro.

– Hvis montørene selv skal hente varene de mangler, går tiden fort. Nå kan de bruke tiden til å jobbe og så få varene de trenger levert, sier Taug.

Les hvordan TRG Elektro benytter Fastbox 

Solar Fastbox er lett å bestille i nettbutikken eller via appen Solar Mobile

Se hvor mye du sparer ved å bruke Fastbox

TRG Elektro benytter Fastbox for å få varene raskt levert

TRG Elektro benytter Fastbox for å få varene raskt levert

Slik bestiller du varer

Med appen Solar Mobile får du tilgang til Solars produktsortiment når du er på farten.

Solar Mobile gjør det enkelt å bestille produkter, sjekke lagerstatus og priser fra din smarttelefon. Med et høyt arbeidstempo kan du derfor gjøre det du trenger, uten å måtte dra tilbake på kontoret eller logge deg på en PC for å bestille varer.

Du får med andre ord bedre kontroll på hverdagen din direkte fra mobilen, med tilgang til over 90 000 produkter fra vårt sortiment.

Praktiske funksjoner
Med strekkodeskanner, søkefunksjon og tilgang til å lage egne favorittlister kan du gjøre bestillingsprosessen rask og enkel.

Appen Solar Mobile hjelper deg med å finne nærmeste Solar Drive-In hvis du trenger det. Du kan også bestille en Fastbox, så leverer vi varene der du befinner deg mens du konsentrerer deg om jobben.