Solar utvider sitt produktsortimentet

6. desember, 2019

Solar har utvidet sitt sortiment med 30.000 nye produkter. "Kundene våre ønsker å samle innkjøpene sine for å redusere administrative omkostninger ved bestilling, varemottak og fakturahåndtering", lyder uttalelsen fra Solar.

Siden årsskiftet har Solar lagt til mer enn 30.000 produkter innenfor kategorien industriprodukter. Bakgrunnen for dette er at kundene ønsker å samle innkjøpene sine hos færre leverandører for å spare tid på håndtering og administrasjon i sine anskaffelser. Det er en tydelig tendens i etterspørselen på dette fra de større virksomhetene.

”Det er tankevekkende når vi ser hva virksomheter bruker av tid på å vedlikeholde kontrakter, fakturere, bestille og håndtere flere leveranser om dagen. Heldigvis har kundene våre begynt å etterspørre muligheten for å bestille mer fra de samme leverandørene. Det har vi naturligvis valgt å imøtekomme”, sier Senior Vice President fra Solar, Ole Sørensen.

Det nye sortimentet er nå tilgjengelig i Solars Webshop både i Danmark, Sverige og Norge.

Les mer om sortimentet her

Dette er kun begynnelsen
Tilføyelsen av nye produktkategorier er en fortsettelse av strategien om å endre Solar fra å være en klassisk grossist til å bli en digital sourcing- og servicepartner. I tillegg til over 30.000 mekaniske og tekniske produkter har Solar også lagt til verktøy fra Gedore, kabler fra Lapp og pneumatikk fra SMC i sortimentet. Det samlede antallet av nye produkter er nå på ikke mindre enn 50.000 ulike artikler. "Dette er kun begynnelsen.", sier Ole Sørensen, som lover flere store utvidelser i løpet av de neste 12 månedene.

”Når vi dekker en større andel av kundenes behov kan vi gjøre strategiske innkjøp og dermed skape mer verdi når vi effektiviserer. Å kombinere et bredere sortiment, effektiv logistikk og en digital tilgang har vist seg å være oppskriften på en betydelig verdiskapning, og det er noe som kundene våre følger med på,” sier han og tilføyer:

”Vår forretning er basert på en solid TCO-tankegang (Total Cost of Ownership) og en evne til å fortsette med å utfordre oss selv og våre kunder til å utvikle og forbedre seg”.

 

For mer informasjon: 
Vice President - Industry Sales
Tor Olsen 
+47 98 20 78 22
tor.olsen@solarnorge.no

Sales Manager Industry
Christofer Gravdal
+47 41 52 11 64
christofer.gravdal@solarnorge.no

Lagre

Sylindriske rullelager, glidelager, koniske rullelager, kulelager, nålelager, sfæriske rullelager samt tilbehør.

Kjøp her

Hydraulikk

Slanger, rør, adaptere, driveenheter, krysskoblinger, propper, foringer, skjæreringsfittings etc.

Kjøp her

Pneumatikk

Drøvleventiler, flowmålere, lyddempere, fittings, slanger, ventiler, sylindre, regulatorer etc.

KJØP HER

Transmission

Kjedehjul, kjedestrammere, kilereimer, koblinger, remskiver, rullekjeder, foringer etc.

KJØP HER