Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Ny rammeavtale med Statoil

23. januar, 2018

Statoil tildeler ny rammeavtale til Solar Norge AS for leveranse av elektromateriell til samtlige av Statoils plattformer og landanlegg i Norge.

Kontrakten har en 6 års varighet, med estimert verdi på rundt 600 millioner. I tillegg omfatter avtalen opsjoner på 2 x 3 år. Estimert totalverdi vil være 1,2 milliarder kroner dersom alle opsjoner med antatt arbeidsomfang blir utøvd.

Rammeavtalen er lagt opp til å brukes av Statoil entreprenører, Statoils tilknyttede selskaper, samt deres underleverandører.

Egil Finshus, Solar Norge – Denne langsiktige avtalen gir oss økt forutsigbarhet og stabile rammebetingelser både for Solar Norge og leverandørene. Avtalen gir oss et godt grunnlag for å fortsette det tette samarbeidet med ytterligere effektivisering, digitalisering og teknologiutvikling for å få ned transaksjonskostnadene i forbindelse med sourcing- og serviceleveranser, sier en fornøyd Egil Finshus  (bildet) som er salgssjef for offshoreavdelingen i Solar Norge. Finshus legger videre vekt på at Solars offshoreavdeling i Haugesund har et kompetansemiljø mot offshoresektoren som verdsettes ved signeringen av rammeavtalen.

– I vår strategi som sourcing- og serviceselskap er det viktig å kartlegge kundens behov, gjøre smarte innkjøp, samt se på løsninger for økt verdiskapning for begge parter. Dette bekrefter at vår strategiske endring mot et sourcing- og serviceselskap er en riktig og nødvendig vei å gå. Vi opplever en krevende situasjon i dagens marked, og evnen til omstilling utfordrer alle parter. Vi er takknemlige for en langsiktig avtale med Statoil, der Solar i sterkere grad kan bidra til kostnadsreduksjoner i bransjen, understreker Vice President Sales Industry and Offshore, Tor Olsen.

For spørsmål, ta kontakt med:
Egil Finshus, Salgssjef Offshore, Solar Norge AS, tlf 48 11 16 44, egil.finshus@solarnorge.no

Tor Olsen, Vice President, Sales Industry and Offshore, Solar Norge AS, tlf 98 20 78 22, tor.olsen@solarnorge.no