Solar og EVBOX har inngått samarbeid om salg og distribusjon av ladestasjoner til installatører i det norske markedet

9. juni, 2020

Solar Norge og EVBox har inngått et strategisk samarbeid som vil gjøre produktene til EVBox tilgjengelig for installatører i det norske markedet. 

Amsterdam og Oslo, 9. Juni, 2020

Solar tilbyr skreddersydde logistikkløsninger som øker effektiviteten og lønnsomheten til deres kunder. I elektrifiseringen av Norge, er Solar proaktive og ønsker å være en del av løsningen i det grønne skiftet som nå pågår. Solar og EVbox deler de samme verdiene og ønsker sammen å tilby det norske markedet ladeinfrastruktur som bidrar til å bane vei for en utslippsfri fremtid. 

Beslutningen om å samarbeide med Solar i det norske markedet, styrker EVBox sin posisjon og sikrer god tilgjengelighet i Solars omfattende nettverk av installatører over hele landet.

EVbox og Solar vil i tiden fremover legge til nye produkter for å møte den store etterspørselen etter ladestasjoner i det norske markedet. De første produktene som blir tilgjengelig for norske kunder, er EVBox Elvi (hjemmelading/AC) og EVBox BusinessLine (bedrifter, næringsbygg, borettslag/AC). 

«Jeg er veldig glad for at vi har etablert et samarbeid med Solar i Norge. Med deres gode logistikkløsninger og omfattende nettverk av installatører, kan nå EVBox tilby våre produkter i ett av verdens mest fremtidsrettede markeder innenfor ladestasjoner og ladeinfrastruktur.» — Geir Bjørnstad (Regional Director Nordics, EVBox)

Ekspertisen til EVBox er skapt for det norske markedet
Solar har gjennom de siste tiårene fått en sterk posisjon i markedet for klima- og energiløsninger, og ekspertisen til EVBox vil passe perfekt inn i denne satsningen. Med EVBox sin omfattende portefølje av smarte ladeløsninger, kan nå Solar tilby integrerte- og smarte energiløsninger til både private- og offentlige bygg. 

«Vi ser frem til samarbeidet med EVBox, og ser på dette som en hjørnestein i arbeidet vårt innenfor klima og energi. EVBox sin sterke produktportefølje og tekniske ekspertise har imponert oss, og vi ser et stort potensiale i dette samarbeidet. Sammen skal vi forfølge grønne forretningsmuligheter,» – Jan Willy Fjellvær (Managing Director, Solar Norge)  

Totale løsninger
«Det er en utrolig spennende utvikling innenfor klima- og energiløsninger i Norge, hvor blant annet varmepumper, solceller og ladeinfrastruktur er etterspurt i markedet. Vår rolle i denne utviklingen er å finne de rette produktene og sette sammen gode totalløsninger for våre kunder. EVBox sin sterke produktportefølje passer våre øvrige satsninger godt, og vi tror dette samarbeidet blir svært godt tatt imot blant våre kunder.» – Thomas Skovli (Direktør forretningsutvikling & Spesialsalg, Solar Norge) 

Om EVBox
EVBox er en markedsledende aktør innenfor ladeløsninger for alle typer elbiler. EVBox har levert over 100 000 ladepunkter i mer enn 55 land og tilbyr fremtidsrettede ladeløsninger til alle slags behov, det være seg hjemme, på jobb eller langs veien. EVBox er med på å bygge en fremtid der transporten er utslippsfri, hver dag. For mer informasjon, besøk evbox.com.

Om Solar 
Solar Group er et ledende europeisk Sourcing- og serviceselskap med fokus på elektromateriell og løsninger innenfor klima og energi. Kjernevirksomheten er knyttet til elektromateriell, sourcing, logistikktjenester og optimering av kundenes forretning. Solar legger til rette for effektivisering, og tilbyr digitale verktøy som gjør kundene til vinnere. Vi har fokus på det grønne skiftet og tilbyr førsteklasses løsninger for å sikre en bærekraftig bruk av verdens ressurser. Besøk www.solarnorge.no.

 

Klima og energi

Se vårt partnerprogram innen klima- og energi.

Les mer