Prisendring fra 1. januar 2023 og ny pris-/rabattstruktur fra Schneider og ELKO

29. november, 2022

Prisendringer fra 1. januar 2023
Flere av våre leverandører varsler prisendring fra 1. januar 2023. Vi ser oss derfor nødt til å foreta prisjusteringer med virkning fra samme dato.

Årsaken til endringene er hovedsakelig råvare, energi/strøm, drivstoff og transport og andre generelle økte kostnadsdrivere. I tillegg er det generelt en ekstra ordinær makro økonomisk situasjon både nasjonalt og internasjonalt.

Ny pris-/rabattstruktur fra Schneider og ELKO, som meddeler dette:
Schneider og ELKO har varslet at de fra 1. januar 2023 vil innføre en helt ny rabatt- og listeprisstruktur. Disse endringene innebærer i hovedsak en reduksjon av antall material/rabattgrupper samt en justering av listepriser. Som følge av endringene i listepriser og antall produktgrupper vil rabattene i avtalene bli justert tilsvarende.

De nye listeprisene vil også inkludere prisjusteringen for 1. januar 2023.

Den 28. desember 2022 vil prisfilen for 1. januar bli lagt ut på ftp-områdene til alle kunder som har ftp-tilgang hos oss.

Ta gjerne kontakt med din Solar-representant hvis du har spørsmål. Er det andre i din bedrift du mener trenger denne informasjonen, er vi takknemlige for om du videresender den til dem.


Med vennlig hilsen
Solar Norge AS

v/ Tim Ranger
Vice President Commercial Market & Sourcing

Ring 04450

Kundesenteret er åpent fra 07.00 - 16.00.

Send oss en e-post

Rask levering

Slipp unødvendig kjøring og køsitting. Med Fastbox får du rask levering av elektromateriell der du er, innen 1-2 timer fra kun kr 139,- i frakt.

LES MER OM FASTBOX

Behov for spesialtransport?

Vi kan tilby alt fra budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering til tilpasset spesialtransport.

Les mer her