Prisendring fra 1. mai 2022 og informasjon om mulige leveringsutfordringer

31. mars, 2022

Prisendring fra 1. mai 2022
Noen av våre leverandører varsler prisendring fra 1. mai 2022. Vi ser oss derfor nødt til å foreta prisjusteringer med virkning fra samme dato.

Årsaken til økningene er hovedsakelig råvareendring og generelle økte kostnader. Det er bl.a. disse leverandørene som har meldt prisøkning: Prysmian, NKT Cable, Eaton Cooper Crouse Hinds, Siemens, Primatec og Vik Ørsta.

Den 28. april 2022 vil prisfilen for 1. mai bli lagt ut på ftp-områdene til alle kunder som har ftp-tilgang hos oss.

På generell basis vil vi nevne at også grossistleddet opplever betydelig økte kostnader for våre servicer og tjenester, ikke minst innenfor transportsektoren.

Informasjon om mulige leveringsutfordringer
Flere av våre leverandører melder om en fortsatt krevende leveringssituasjon, blant annet pga. begrenset tilgang på viktige råvarer og basiskomponenter til produksjonen.

Vi har hittil holdt servicegraden på et bra nivå og har en strukturert og løpende dialog med produsentene for å sørge for dette.

Vi anbefaler fortsatt at våre kunder i tiden fremover er tidlig ute med bestillinger til bl.a. prosjekter for å sikre tilgangen på materiell.

Ta gjerne kontakt med din Solar-representant hvis du har spørsmål. Er det andre i din bedrift du mener trenger denne informasjonen, er vi takknemlige for om du videresender den til dem.

Med vennlig hilsen
Solar Norge AS

v/ Tim Ranger
Vice President Commercial Market & Sourcing

Ring 04450

Kundesenteret er åpent fra 07.00 - 16.00.

Send oss en e-post

Rask levering

Slipp unødvendig kjøring og køsitting. Med Fastbox får du rask levering av elektromateriell der du er, innen 1-2 timer fra kun kr 139,- i frakt.

LES MER OM FASTBOX

Behov for spesialtransport?

Vi kan tilby alt fra budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering til tilpasset spesialtransport.

Les mer her