Prisendring fra 1. oktober 2021 og informasjon om mulige leveringsutfordringer

31. august, 2021

Prisendringer fra 1. oktober 2021
Noen av våre leverandører varsler prisendring fra 1. oktober 2021. Vi ser oss derfor nødt til å foreta prisjusteringer med virkning fra samme dato.

Årsaken til økningene er hovedsakelig råvareendring for kobber, aluminium og plastmaterialer, men også økte generelle kostnader.

Den 28. september 2021 vil prisfilen for 1. oktober bli lagt ut på ftp-områdene til alle kunder som har ftp-tilgang hos oss.


Informasjon om mulige leveringsutfordringer

Flere av våre leverandører melder om en krevende leveringssituasjon. Leveringstidene deres er påvirket av begrenset tilgang på viktige råvarer og basiskomponenter til produksjonen. Det er spesielt leverandørene som benytter visse metaller, plastmaterialer og elektronikk-komponenter i sine produkter som melder om dette. Blant annet er kabel ett av områdene som er berørt.

Vi har hittil holdt servicegraden på et bra nivå og vi gjør vårt ytterste for å bygge en lagerbuffer når vi får anbefalinger fra produsentene om dette.

Vi anbefaler at våre kunder i tiden fremover er tidlig ute med bestillinger til bl.a. prosjekter for å trygge tilgangen på materiell.

På grunn av den krevende leveringssituasjonen har vi også fått indikasjoner på at prisbildet kan bli mer uforutsigbart fremover.

Ta gjerne kontakt med din Solar-representant hvis du har spørsmål. Er det andre i din bedrift du mener trenger denne informasjonen, er vi takknemlige for om du videresender den til dem.

Med vennlig hilsen
Solar Norge AS

v/ Tim Ranger
Vice President Commercial Market & Sourcing

Ring 04450

Kundesenteret er åpent fra 07.00 - 16.00.

Send oss en e-post

Rask levering

Slipp unødvendig kjøring og køsitting. Med Fastbox får du rask levering av elektromateriell der du er, innen 1-2 timer fra kun kr 79,- i frakt.

LES MER OM FASTBOX

Behov for spesialtransport?

Vi kan tilby alt fra budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering til tilpasset spesialtransport.

Les mer her