Varsel om prisendringer fra 1. mai, 1. juni og 1. juli 2020

26. mars, 2020

Flere av våre leverandører varsler prisendringer i tiden fremover. Solar vil gjøre det vi kan for å utsette og redusere prisendringene så langt det lar seg gjøre.

Prisøkningen er et resultat av usikkerheten rundt Coronaviruset (COVID19), blant annet på bemanningssituasjonen, og ikke minst valutautviklingen. Den norske krone utvikler seg som kjent negativt i forhold til for eksempel EUR, USD, SEK og DKK.

Vi ser oss derfor nødt til å foreta prisjusteringer med virkning fra 1. mai, 1. juni og 1. juli 2020. Vi ber om forståelse for at situasjonen for øyeblikket er uoversiktlig, og vil komme tilbake med mer informasjon om hvilke leverandører dette dreier seg om, tidspunkt for når vi gjør hvilke prisendringer, og hvor stor justeringen vil bli.

28. april 2020 vil prisfilen som gjelder fra 1. mai bli lagt ut på ftp-områdene til alle kunder som har denne tilgang hos oss.

Ta gjerne kontakt med din Solar-representant hvis du har spørsmål. Hvis det er andre i din bedrift du mener trenger denne informasjonen, må du gjerne dele den med dem.

Ring 04450

Kundesenteret er åpent fra 07.00 - 16.00.

Send oss en e-post

Rask levering

Slipp unødvendig kjøring og køsitting. Med Fastbox får du rask levering av elektromateriell der du er, innen 1-2 timer fra kun kr 79,- i frakt.

LES MER OM FASTBOX

Behov for spesialtransport?

Vi kan tilby alt fra budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering til tilpasset spesialtransport.

Les mer her