Reduksjon av listepriser fra 1. juni

30. april, 2019

Som informert i prisbrevet vi sendte ut 30. mars, vil vi fra 1. juni redusere våre listepriser (utlufting). Reduksjonene vil variere på de ulike produktsegmentene. Størst endring vil det bli innenfor kabelsegmentet. Vi har satt opp en tabell på side 2 i dette brevet med en oversikt over reduksjon innenfor de ulike produktsegmentene. Det vil også være produkter med uendret pris.

Når vi endrer listeprisene vil vi samtidig justere rabattene slik at nettoprisnivået til kunde vil være tilsvarende som før listeprisreduksjonen. Som en del av en samtidig generell opprydding vil det kunne forekomme positive/negative endringer på produktnivå.

28. mai 2019 vil prisfilen bli lagt ut på ftp-områdene til alle kunder som har ftp-tilgang hos oss.

Ved spørsmål
Ta gjerne kontakt med din Solar-representant om du har spørsmål. Dersom det er andre i din bedrift du mener trenger denne informasjonen, er vi takknemlige for om du videresender den til dem.

NB! Tabellen under viser de gjennomsnittlige endringene i de enkelte rabattgrupper. Det vil være en del produkter som ikke endrer listepris.

Ring 04450

Kundesenteret er åpent fra 07.00 - 16.00.

Send oss en e-post

Nyhetsbrev

Meld deg på våre nyhetsbrev og få relevant informasjon om bl.a kampanjer, nye produkter, forskrifter og kurs.

Registrer deg her

Rask levering

Slipp unødvendig kjøring og køsitting. Med Fastbox får du rask levering av elektromateriell der du er, innen 1-2 timer fra kun kr 79,- i frakt.

LES MER OM FASTBOX

Behov for spesialtransport?

Vi kan tilby alt fra budbil, daglevering, nattlevering, kranlevering til tilpasset spesialtransport.

Les mer her