Solar har inngått samarbeid med SunPower

22. oktober, 2020

Solar Norge og Sunpower har inngått et strategisk samarbeid som vil gjøre produktene til Sunpower tilgjengelig for installatører i det norske markedet.

Oslo, 22. oktober 2020

Solar tilbyr skreddersydde logistikkløsninger som øker effektiviteten og lønnsomheten til våre kunder. I elektrifiseringen av Norge, er Solar proaktive og ønsker å være en del av løsningen i det grønne skiftet som nå pågår. Solar og SunPower deler de samme verdiene og ønsker sammen å tilby det norske markedet produkter og medlemskap som bidrar til å bane vei for en grønnere fremtid.

Beslutningen om å samarbeide med Solar i det norske markedet, styrker SunPower sin posisjon og sikrer god tilgjengelighet i Solars omfattende nettverk av installatører over hele landet.

Ekspertisen til SunPower styrker vår marked innen solceller
Solar har gjennom de siste tiårene fått en sterk posisjon i markedet for klima- og energiløsninger, og ekspertisen til SunPower vil passe perfekt inn i denne satsingen. Med SunPower sin solide og høye ekspertise, tilfører Solar enda et produkt og en satsing innen solceller.

SunPower Avantage program
SunPower tilbyr våre installatører et program som gjør de sterkere og mer konkurransedyktige i markedet. Programmet gir installatører tilgang til differensierte tjenester, ekspertkunnskap og fordeler ved kjøp av SunPowerpaneler. Ved å ta et spesialisert kurs tilbys våre installatører et lojalitetsprogram som gir de en fordel fremfor konkurrentene. Programmet gir også installatørene utvidet garantitjeneste.

SunPower er en sterk merkevare som er kjent over hele verden.

Om Solar
Solar Group er et ledende europeisk Sourcing- og serviceselskap med fokus på elektromateriell og løsninger innenfor klima og energi. jernevirksomheten er knyttet til elektromateriell, sourcing, logistikktjenester og optimering av kundenes forretning. Solar legger til rette for effektivisering, og tilbyr digitale verktøy som gjør kundene til vinnere. Vi har fokus på det grønne skiftet og tilbyr førsteklasses løsninger for å sikre en bærekraftig bruk av verdens ressurser. Besøk www.solarnorge.no.

Klima og energi

Se vårt partnerprogram innen klima- og energi.

Les mer