Spare ressurser sammen

Vi klarer ikke å finne de beste talentene og de beste kundene hvis vi ikke investerer med lidenskap, sosial bevissthet og trang til å utfordre status quo. Derfor ønsker vi kontinuerlig å utfordrer kundene våre, leverandørene våre og oss selv.

back to school 28 fremtider

Som del av vårt samarbeid med SOS Barnebyer og Ingeniører uten Grenser har vi bidratt til at 28 innbyggere i byen Hawassa i Etiopia har fåt teknsiske utdannelser.

MILJØ 150,000 esker

Tilbakemeldinger fra våre kunder igangsatte et bærekraftig initiativ som reduserte Solars årlige forbruk av esker med 150.000.

solkraft på laget 510 solcellepaneler

Ved siden av Solars hovedkontor i Danmark har vi dekket et garasjeanlegg med solcellepaneler. Dette sørger for nok strøm til vårt datasenter og elbilladere, i tillegg til å tilby parkering til våre ansatte.

oppgradering 190,000 kWh

I 2019 vil Solars sentrallager i Vejen i Danmark bytte ut 2,119 stikkontakter og lyskilder. Dette vil redusere strømforbruket med 36%.

CSR rapport 2020

For at vi skal kunne integrere CSR i vårt daglige arbeid så har vi forpliktet oss til å opprettholde de de 10 prinsippene i FNs globale visjon som omhandler menneskerettigheter, arbeid, miljø og anti-korrupsjon.

LES RAPPORTEN HER
etiske retningslinjer Ansvarlig sourcing

Vi vil være sikre på at produktet vi tilbyr er produsert og transportert på en etisk riktig måte. Våre leverandører har derfor godtatt å signere våre etiske retningslinjer.

les mer
Solar Polaris Rimelig solkraft

Solceller har en levetid på mer enn 30 år og gjør det mulig for oss å bruke solkraft som en rimelig og bærekraftig energikilde. Solar Polaris gir deg muligheten til å spare penger samtidig som du bidrar til et bærekraftig samfunn.

gå til Solar Polaris
CDP tall og fakta Hvordan reduserer vi CO2

Globale CO2 utslipp er et tema som vi i Solar tar på alvor og gjør stadig flere tiltak for å fremme vårt miljøansvar i hele konsernet.

Les mer

CSR contact

Whistle-blower portalen

Vår whistle-blower portal lar både interne og eksterne interessenter avsløre alle typer informasjon eller aktiviteter som blir sett på som ulovlig, uetiske eller feilaktige.

Gå til portalen