Investér i Solar

Her finner du informasjon om aksjer og finansielle nyhter.   

   

Investér i Solar

Investér i et skarpt kundefokus
Å investere i Solar er først og fremst å investere i et skarpt kundefokus. Vi tror på produktivitetsforbedringer, digitalisering og nettverksutvikling.

Utviklingen av nettverk innebærer at vår egen innovasjon og utvikling, kombinert med andre selskapers gode ideér og evne til å se markedsmuligheter, kan skape mer for mindre, på en raskere måte.

Les mer på vår solar group investor side

Corporate social responsibility

Vil du vite mer om våre CSR prosjekter?

Les mer her

Globalt perspektiv, lokal styrke

Vi er et ledende europeisk sourcing- og serviceselskap, og vi har fokus på hver enkelt kunde. Vi prøver alltid å forstå våre kunders unike og reelle behov slik at vi kan tilby relevante, personlige og verdiskapende løsninger og gjøre våre kunder til vinnere.

Vi har kompetansen, prosessene og perspektivet som tillater oss å arbeide effektivt på tvers av landegrensene for å kunne tilby våre kunder optimale løsninger, produkter og servicer.

Vi samarbeider tett med våre kunder for å tilby skreddersydde løsninger som bidrar til optimalisering av de daglige prosessene, kompetanseutvikling og utvikle mer lønnsomme bedrifter.

UTFORSK VÅRE LØSNINGER

Ledende innen e-business

Mer enn 90% av produktene som leveres til våre kunder i dag går direkte fra våre lager og mer enn 50% av Solar er allerede digital - vi er en av de største e-business selskapene i Nord-Europa.

E-business er et avgjørende element i vår strategi om å være en nær sparringspartner for våre kunder. Men digitaliseringen er mye mer enn e-business og vi er ambisiøse når det gjelder å utvide vårt digital samarbeid med og for våre kunder.

les mer om våre e-business løsninger

Åpenhet og gjennom- siktighet

Solar etterlever Komitéen for god Selskabsledelses anbefalninger mht. virksomhetsledelse og vi verdsetter åpenhet og gjennomsiktighet. Våre kvartalsregnskaper blir utarbeidet i overensstemmelse med IFRS.

Finanskalender 2018

2 Feb | Aksjonærernes frist for innlevering av forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling

9 Feb | Årsrapport for 2017 offentliggøres

16 Mar | Ordinær generalforsamling kl. 11:00

24 Apr | Kvartalsrapport Q1 2018 publiseres

9 Aug | Kvartalsrapport Q2 2018 publiseres

1 Nov | Kvartalsrapport Q3 2018 publiseres