Om Melbye

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre Melbye som tilbyr innovative systemløsninger av høyeste kvalitet.

De er spesialister på smarte løsninger innenfor forretningsområdene Fiber, Energi, Installasjon og Infrastruktur. De stiller høye krav til kvalitet og holdbarhet og tilbyr derfor kun produkter fra seriøse kvalitetsleverandører.

Solar tilbyr Melbyes produkter innen røykvarsling, nødlys og jording. les mer om deres satsingsområder og hva vi kan tilby under.

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

  

            

    

 

 

     

Fleksible og sikre røykvarslersystemer

Sikre boliger etter TEK 17 med 230V røykvarslere som har batterireserve og leveres for trådløs og kablet kommunikasjon. Kombiner med trådløse 9V røykdetektorer der det er nødvendig, eller installer 9V trådløse systemer i boliger fra før 2011.

 

Se Melbyes røykvarslerguide >

 

 

Gå til Webshop

Utvalgte produkter røykvarslere

Røykvarslere 230V med batteri og kommunikasjon

Optiske 230V røykvarslere som sammenkobles med andre 230/9V enheter, enten trådløst eller ved kabling. Innebygget demperfunksjon i testknappen gjør at detektoren kan settes i dvalemodus i 10 minutter ved matlaging eller andre ufarlige forhold som kan utløse alarmen.

 

Røykvarsler 230V med batteri og kommunikasjon

Kan seriekobles med 40 enheter ved kabling. 20 enheter trådløst. 868MHz. 100 m rekkevidde. Kjøp i Webshop, Elnr. 6200900.

Gå til Webshop

Røykvarsler 230V med batteri RF

Røykvarsleren kan seriekobles med 40 enheter ved kabling. Kjøp i Webshop, Elnr. 6200901.

Gå til Webshop

Røykvarsler MRV, 9V batteri

9V Optisk røykvarsler som er godkjent i henhold til EN-14604. Røykvarsleren kan sammenkobles trådløst med 20 andre enheter. Kjøp i Webshop, Elnr. 6200902

Gå til Webshop

Røykvarslerguide fra Melbye

Her har Melbye laget en fin oversikt over hva du bør tenke på ved valg av røykvarslere og installasjon av disse.

Se røykvarslerguide

Nødlys sikrer rask evakuering

Nødlys er felles betegnelse for alle typer lys med alternativ strømkilde som er installert til bruk i tilfelle svikt i normalbelysningen eller hovedkraftforsyningen. 

Se Melbyes egne nødlysguide >

 

    

    

    

 

 

    

Utvalgte produkter nødlys

SolidLED Slim Markering- og ledelys

Armaturene leveres med LED lyskilde. Kan monteres på vegg eller i tak, eller felles inn ved hjelp av et innfellingssett. Armaturhuset er produsert i solid polykarbonat. Armaturen er i IP 65 utførelse. Nipler til kabelinnføring følger med. Alle piktogrammer er inkludert og monteres etter behov. Elnr. 6685009.

Gå til Webshop

ERL ledelys

ERL armaturen kan brukes enten som innfelt versjon, eller som vanlig. Lyskilden kan enkelt justeres enten ved å vri på lyskilden, eller ved å justere vinkelen på lyskilden. Armaturen leveres med 1 stk. "Power LED" og batteri med 1 times backup. Armaturen har selvtestfunksjon. Ved hjelp av lysdioder vil armaturen vise om det er feil på armaturen. Elnr. 6685030

Gå til Webshop

MicroLED Markeringslys

MicroLED armaturen er produsert i flammehemmende ABS materiale. Den kan monteres i både tak og på vegg. Armaturen leveres med LED belysning, og batteri med 1 times driftstid. Leveres enten som standard eller med selvtest funksjon. Elnr. 6685020

Gå til Webshop

PractiLED Markeringslys

PractiLED armaturen er produsert i aluminium med nedhengt plexiglass plate hvor man enkelt monterer de enkelte piktogrammene. Armaturen kan monteres i både tak og på vegg. Armaturen leveres med LED belysning, og batteri med 1 times driftstid. Armaturen har selvtest funksjon. Elnr. 6685040

Gå til Webshop

Jordspyd CU-belagt

Melbye fører jordspyd iht. NEK400:2018 Tabell 54A. Se utvalget og kjøp i Webshop.

Gå til Jording

 

   

 

    

 

   

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post