CTM Lyng - det enkle er det beste!

mTouch® Home er smarthusløsningen med norskproduserte produkter som gir kunden din full oversikt og kontroll via mobiltelefonen.

Om CTM Lyng

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre CTM Lyng. De er en ledende produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering, samt lys og varmestyring for alle typer bygg.

Dette går hånd i hånd med Solars egen satsing på miljøfokus og bærekraftig utvikling. For oss i Solar er jobben å gi deg verktøyene og mulighetene som skal til for å oppfylle kundene dines behov, og for at din bedrift skal bidra til et grønnere Norge!

Les mer om produktene til CTM Lyng som er kjent under merkevarenavnene Mkomfy®, Aqua Xpress®, Microsafe® og Centrol®.

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

 

 

 

 

               

                  

     

Smarthusløsningen mTouch® Home - det enkle er det beste!

mTouch® Home er et totalkonsept for nybygg og rehabilitering, som ivaretar alle nødvendige funksjoner og gir brukeren full kontroll innenfor komfort, strømsparing, sikkerhet og trygghet, med brukervennlighet og fleksibilitet i bunnen.

Alle produktene snakker "samme språk", kan enkelt styres via sparebryter eller app, eller varsle alarmer fra komfyrvakt, vannstopp mm. til andre systemer. Man kan enkelt legge til eller fjerne produkter og funksjoner, når som helst, f.eks. når behovet eller livssituasjonen endrer seg. Se video av systemet her.

Gå til webshop

Produktutvalg mTouch® Home

mTouch® Dim-R

Microsafe® mTouch® Dim har unikt design - leveres i alle standard farger. Stort lettlest LCD-Display. Trådløs kommunikasjon med andre produkter og app. 4 touchknapper for enkel bruk og oppsett. Automatisk dimming av displaylys basert på rommets lysnivå.

Gå til webshop

mTouch® One-R

Microsafe® mTouch® One viser nøyaktig temperatur/effekt i LCD-display og justeres med touchknapper opp og ned. Den har nattsenkingsfunksjon, frostsikring, ukeur, Zzilent-funksjon mm. Innstilling av makstemperatur for å hindre unødig strømforbruk.

gå til webshop

mTouch® Sparebryter

Markedets enkleste, mest bruker- og monteringsvennlige trådløse styringspanel, for overordnede smarthusfunksjoner, som Hjemme, Ute, Borte, Natt og Dag. mTouch® Sparebryter kan enkelt programmeres til også å styre sikkerhetsstikk, vann etv. med samme tastetrykk som lys og varme.

Gå til Webshop

mTouch® HUB

mTouch® HUB gir full kontroll over hjemmets tilstand via app. En mengde funksjoner for lys- og varmestyring, sikkerhet og trygghet, samt andre funksjoner for å ivareta ønsket om trygghet, god komfort og forutsigbar bo-økonomi

Gå til Webshop

mKomfy® Hybrid

Trådløs komfyrvakt med fleksibel montering i tak eller ventilator 70-210 cm over platetopp. Kun 1 knapp gjør at den er svært enkel i bruk. Trippel sikkerhet: tid, temperatur og tamper. Fås i flere forskjellige farger.

Gå til Webshop

Produktark

Her har vi samlet spesifikasjonene til alle produkter som inngår i mTouch® Home serien.

Gå til produktark

Perfekt for nybygg - ideelt for rehabilitering

mTouch® Home er et totalkonsept på smarthusløsning som passer like godt for nybygg som i rehabilitering, og i alle typer bolig, borettslag eller sameie. 

SE BROSJYRE

 

 

    

 

 

 

CTM Lyngs fokusområder og løsninger

Sikkerhet & trygghet

Se utvalg i webshop

Velferdsteknologi

Se utvalg i webshop

Energiøkonomisering

Se utvalg i webshop

Lys- og varmestyring

Se utvalg i webshop

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post