Go Wireless - for maksimal fleksibilitet

Plasser trådløse brytere hvor og når du vil

Ville det ikke vært fint å kunne tilby kunden å legge til nytt betjeningsutstyr for lys, lameller, apparater eller ventilasjon, på steder hvor det ikke finnes noen brytere nå?

Glem plunderet eller problemer med oppussing etter installasjon, for med Eaton GO WIRELESS startpakker får kunden trådløs funksjonalitet der den ønsker det, og du monterer det raskt.

Ideelt for både eksisterende boliger og nybygg. Best av alt, alle GO WIRELESS pakkene kan utvides når som helst, med funksjonalitet som timere og masterbryter. Alt kan oppgraderes. Hva med å styre disse via en app på veien mot et smartere, grønnere og sikrere hjem?

Gå til Webshop

 

 

 

        

      

 

   

 

 

     

Go Wireless Startpakker

Eaton Go Wireless startpakker gir deg rask og enkel installasjon av nye brytere, dimmere og andre funksjoner - helt uten boring, støv og "løse" ledninger. 

Se video og bla i brosjyren for mer info.

Se film

Se film

Utvalgsguide

Se brosjyre

 

   

 

 

 

     

Maksimal fleksibilitet

Eatons trådløse brytere kan kombineres med brytere fra en rekke produsenter. De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter. 

Husk: med Eaton Go Wireless-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis du bestemmer deg for at du trenger enda større fleksibilitet.

Gå til Webshop

Kan kombineres med en rekke rammer

De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter. Med Eaton GO WIRELESS-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis kunden trenger enda større fleksibilitet.

Tenk å kunne slå på lys i hjemmet med det samme man kommer inn døren om natten. Med Eaton er det enkelt: bare plasser en hovedbryter ved inngangen. Den slår på alle lys som er utstyrt med xComfort - GO WIRELESS. Dette gjør det enkelt å slå av alle lysene på én gang når man er på vei ut. Man kan også legge til mange andre funksjoner, som smarte timere, for å simulere tilstedeværelse når man er borte.

Resultatet? Økt komfort, større sikkerhet og samtidig energibesparelse. Det er enkelt med Eaton GO WIRELESS.

Gå til Webshop

 

 

 

    

 

 

 

    

Elektriske branner - en skjult trussel

Lysbuefeil som ikke er synlige i det elektriske anlegget, kan utløse brann og forårsake enorme skader. Statistikken viser at 20-30% av alle branner skyldes feil i elektriske systemer.

Eatons unike teknologi gir mer effektiv beskyttelse mot elektriske branner for å beskytte mennesker, eiendom og eiendeler. Velg best beskyttelsesnivå for ditt neste prosjekt.

Gå til Webshop

 

      

 

    

 

    

 

 

   

 

   

 

    

Teknologi som omdefinerer sikkerhet

Har bilen din kollisjonsputer, sikkerhetsbelter og ABS-bremser? Selvfølgelig, dette utstyret er nå påkrevd. Men for ikke så lenge siden var disse kritiske sikkerhetsinnretningene valgfritt utstyr.

Gjør det samme for kundenes nyeste elektriske installasjon. En ny produktkategori - Deteksjonsenhet av lysbuer (AFDD) - vil hjelpe deg som montør med å ta sikkerheten til hjemmeinstallasjoner til neste nivå. Nye AFDD+ fra Eaton finner lysbuefeil som standard RCD-er og MCB-er ikke kan oppdage, og reduserer dermed risikoen for brann i elektriske installasjoner.

Gå til Webshop

Deteksjonsenhet for lysbuefeil med RCBO-funksjon

Elektriske branner i bolighus kan ha mange årsaker, men med løsninger fra Eaton kan du redusere risikoen betydelig. Ingen grunn til å vente med å velge en AFDD+, da installasjon av AFDD stadig nærmer seg normen i Europa.

Alt-i-ett-enhet
Med alle beskyttende funksjoner kombinert i én enhet, kan du oppnå forbedret beskyttelse, gi mer trygghet og vise at du verdsetter det som er viktigst.

Gå til Webshop

Hvordan få bedre beskyttelse i din neste installasjon?

Velg den mest effektive sikkerhetsløsningen for å beskytte mennesker, eiendeler og eiendom med Eatons omfattende utvalg av sikkerhetssystemer for strømdistribusjon.

Som vi har sett, kan elektriske feil forårsake branner og omfattende skade. Standarden er imidlertid forskjellig over hele Europa, og har utviklet seg over tid, slik at selv om kompatibel installasjon i en ny bolig ikke er så trygg som beboerne forventer at den skal være. Og i eksisterende boliger kan elektriske systemer bare oppfylle forskriftene som gjaldt da de ble installert - og gir dermed ikke fullstendig beskyttelse.

Ved å velge Eatons beskyttelsesutstyr for strømforsyning i hjemmet, kan du bidra til å beskytte mennesker, eiendeler og eiendom. 

Gå til Webshop

 

 

 

   

   

 

   

         

F-type jordfeilautomat

F-type jordfeilautomat er spesielt utviklet for en fase frekvensdrifter som vi finner i en rekke energieffektive husholdningsapparater. Jordfeilautomatens utløsergrense for jordfeil vil ikke bli påvirket av frekvensstøy fra denne type apparater.

Siden denne F-type også vil ha en likeretter i forbindelse med frekvensdriften gir den økt sikkerhet for DC feilstrømmer opp til 10mA. Type-F jordfeilautomater har i tillegg alle egenskapene til Type-G jordfeilbeskyttelse, som betyr støtstrømsikkerhet opp til 3KA og tidsforsinket med 10mS, som gir ytterligere forbedret driftssikkerhet, og hindrer uønsket utkobling. 

Eatons digitale jordfeilautomater øker nøyaktigheten for utkobling ved jordfeil fra 50% ved tradisjonelle jordfeilautomater, til 90% ved bruk av digital teknologi. Digitale jordfeilautomater har i tillegg 12 måneders testintervall, mot 6 måneder for tradisjonelle jordfeilautomater. Dette betyr at man kan redusere behovet og kostnadene for test av jordfeilautomater i for eksempel næringsbygg.

Gå til Webshop