Elektriske branner - en skjult trussel

Jordfeil og lysbue feil er begreper som vi kjenner til, men hva betyr det egentlig?
Svært mange elektriske anlegg er utsatt for jordfeil som følge av høyfrekvent støy fra elektronikk og energieffektive husholdningsapparater. Med det er risikoen økende for elektrisk sjokk, og i ytterste konsekvens også brann. Lysbuefeil som ikke er synlige i det elektriske anlegget, kan utløse brann og forårsake enorme skader. Statistikken viser at 20-30% av alle branner skyldes feil i elektriske systemer.
Eatons unike teknologi gir mer effektiv beskyttelse mot elektriske branner for å beskytte mennesker, eiendom og eiendeler.

Gå til Webshop

 

      

 

    

 

    

         

Type F er fremtiden

Vår livsstil har endret seg til en atferd som er mer energieffektiv. Og det er også derfor installasjonen må tilpasse seg disse endringene: Energieffektive apparater i hjemmet ditt krever neste generasjon beskyttelsesutstyr. Ved å installere en jordfeilautomat som er immun mot høyfrekvent støy, reduseres risikoen for farlige feil ved jordfeil betraktelig.

Eaton sin type F-jordfeilautomat, som har en utløsergrense for jordfeil som ikke påvirkes av frekvensstøy, er bygget slik at det aksepterer strøm på høyere frekvenser. Det betyr at bryteren eliminerer utilsiktede utkoblinger, som i seg selv kan være plagsomt. Men enda viktigere er det at den garantert vil kutte strømmen dersom du faktisk har jordfeil på det elektriske anlegget. Eaton jordfeilautomat Type F muliggjør en sikker og pålitelig installasjon som gjør installasjonen din klar for fremtiden.
Webshop Solar (solarnorge.no)

Gå til Webshop

 

 

   

 

   

 

    

Teknologi som omdefinerer sikkerhet

Har bilen din kollisjonsputer, sikkerhetsbelter og ABS-bremser? Selvfølgelig, dette utstyret er nå påkrevd. Men for ikke så lenge siden var disse kritiske sikkerhetsinnretningene valgfritt utstyr.

Gjør det samme for kundenes nyeste elektriske installasjon. En ny produktkategori - Deteksjonsenhet av lysbuer (AFDD) - vil hjelpe deg som montør med å ta sikkerheten til hjemmeinstallasjoner til neste nivå. Nye AFDD+ fra Eaton finner lysbuefeil som standard RCD-er og MCB-er ikke kan oppdage, og reduserer dermed risikoen for brann i elektriske installasjoner.

Gå til Webshop

Deteksjonsenhet for lysbuefeil med RCBO-funksjon

Elektriske branner i bolighus kan ha mange årsaker, men med løsninger fra Eaton kan du redusere risikoen betydelig. Ingen grunn til å vente med å velge en AFDD+, da installasjon av AFDD stadig nærmer seg normen i Europa.

Alt-i-ett-enhet
Med alle beskyttende funksjoner kombinert i én enhet, kan du oppnå forbedret beskyttelse, gi mer trygghet og vise at du verdsetter det som er viktigst.

Gå til Webshop

Hvordan få bedre beskyttelse i din neste installasjon?

Velg den mest effektive sikkerhetsløsningen for å beskytte mennesker, eiendeler og eiendom med Eatons omfattende utvalg av sikkerhetssystemer for strømdistribusjon.

Som vi har sett, kan elektriske feil forårsake branner og omfattende skade. Standarden er imidlertid forskjellig over hele Europa, og har utviklet seg over tid, slik at selv om kompatibel installasjon i en ny bolig ikke er så trygg som beboerne forventer at den skal være. Og i eksisterende boliger kan elektriske systemer bare oppfylle forskriftene som gjaldt da de ble installert - og gir dermed ikke fullstendig beskyttelse.

Ved å velge Eatons beskyttelsesutstyr for strømforsyning i hjemmet, kan du bidra til å beskytte mennesker, eiendeler og eiendom. 

Gå til Webshop

 

 

 

   

   

 

   

Go Wireless - for maksimal fleksibilitet

Plasser trådløse brytere hvor og når du vil

Ville det ikke vært fint å kunne tilby kunden å legge til nytt betjeningsutstyr for lys, lameller, apparater eller ventilasjon, på steder hvor det ikke finnes noen brytere nå?

Glem plunderet eller problemer med oppussing etter installasjon, for med Eaton GO WIRELESS startpakker får kunden trådløs funksjonalitet der den ønsker det, og du monterer det raskt.

Ideelt for både eksisterende boliger og nybygg. Best av alt, alle GO WIRELESS pakkene kan utvides når som helst, med funksjonalitet som timere og masterbryter. Alt kan oppgraderes. Hva med å styre disse via en app på veien mot et smartere, grønnere og sikrere hjem?

Gå til Webshop

 

 

 

        

      

 

   

 

 

     

Go Wireless Startpakker

Eaton Go Wireless startpakker gir deg rask og enkel installasjon av nye brytere, dimmere og andre funksjoner - helt uten boring, støv og "løse" ledninger. 

Se video og bla i brosjyren for mer info.

Se film

Se film

Utvalgsguide

Se brosjyre

 

   

 

 

 

     

Maksimal fleksibilitet

Eatons trådløse brytere kan kombineres med brytere fra en rekke produsenter. De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter. 

Husk: med Eaton Go Wireless-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis du bestemmer deg for at du trenger enda større fleksibilitet.

Gå til Webshop

Kan kombineres med en rekke rammer

De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter. Med Eaton GO WIRELESS-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis kunden trenger enda større fleksibilitet.

Tenk å kunne slå på lys i hjemmet med det samme man kommer inn døren om natten. Med Eaton er det enkelt: bare plasser en hovedbryter ved inngangen. Den slår på alle lys som er utstyrt med xComfort - GO WIRELESS. Dette gjør det enkelt å slå av alle lysene på én gang når man er på vei ut. Man kan også legge til mange andre funksjoner, som smarte timere, for å simulere tilstedeværelse når man er borte.

Resultatet? Økt komfort, større sikkerhet og samtidig energibesparelse. Det er enkelt med Eaton GO WIRELESS.

Gå til Webshop