Nobø - Totalleverandør av varme

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre Nobø. De har mer enn 100 år lang historie og er markedsledende innen elektrisk varme og varmestyring.

Nobø er kjent for å inneha kvalitet i alle ledd og for å være en god samarbeidspartner. Mer enn 20 millioner panelovner har blitt solgt verden over, og hvert år tar Nobø markedsandeler innen gulvvarmeprodukter. Sammen med varmestyringssystemet komplementerer både vegg- og gulvvarmeproduktene hverandre, og gir en brukervennlig løsning for installatøren og til slutt kunden.

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

NYHET! Alt-i-ett rom- og gulvtermostat, NTB-2R, nå i svart matt

NTB-2R er den smarte gulvvarmetermostaten som kan kobles til Nobø Hub og gir deg muligheten til å styre rom- og gulvvarmen fra appen Nobø Energy Control. Termostaten kan enkelt kobles til alle gulvvarmeprodukter fra Nobø, samt eksisterende gulvvarme.

  • Enkel å montere og brukervennlig
  • Termostat i kjent Nobø-kvalitet
  • Brukes med eller uten styringssentralen Nobø Hub

 

Kjøp i webshop

 

 

   

 

   

  

  

 

   

 

 

1. Nobø Energy Control App
2. Nobø Hub
3. Nobø Switch
4. Nobø Sense
5. Nobø Front panelovn
6. Nobø Top panelovn
7. Clip On Glass
8. NUM varmematte
9. NUC varmekabel
10. NUF varmefolie
11. Nobø NTB-2R gulvtermostat
12. Nobø NHTS/NHTR baderomsvifte

Moderne gulvvarmeteknologi

Gulvvarmeproduktene fra Nobø er familievennlige, rene produkter som leverer komfortabel og vedlikeholdsfri varme. De har 20 års garanti på alle gulvvarmeproduktene sine.

  • Kvalitetsprodukt fra kjent leverandør
  • Produkter som er enkle å legge
  • Med NTB-2R kan gulvvarmen styres via Nobø Hub
  • Gode mersalgsmuligheter
  • Trygg og god oppfølging

 

Kjøp i Webshop

          

Utvalgte produkter Varmekabler

Varmekabler 18W/10W

Nobø varmekabler NUC er en blyfri kabel med lav vekt som er god å jobbe med. Den er bøyelig og lett å forme. Kabelen er godkjent sammen med Vix bindemaskin. Den er M2 klassifisert og kommer i 18W og 10W. Varmekabelen, NUC, har 20 års garanti.

Gå til Webshop

Varmefolie

Nobø varmefolie NUF kan legges uten støpemasse. Det er kort avstand mellom stiplede kapplinjer (8 cm), som gjør at foliet enklere kan tilpasses gulvets størrelse. Varmefolie passer perfekt til renoveringsprosjekt og kan brukes under parkett- og laminatgulv.

Gå til webshop

Varmematter

Nobø varmematte NUM er laget med tanke på både forbrukeren og håndverkeren som skal legge den. Kabelen sitter fast i varmematten, og matten har tre baner med lim, som gjør varmematten enkel og rask å legge. Den kan tilpasses før den legges og den gir lav bygghøyde.

Gå til Webshop

Styringsenheter

NTB-2R er den smarte gulvvarmetermostaten som kan kobles til Nobø Hub som gir deg muligheten til å styre gulvvarmen fra appen Nobø Energy Control. Gulvtermostaten kan kobles til alle gulvvarmeprodukter fra Nobø, samt eksisterende gulvvarme.

Gå til webshop

 

 

   

 

    

Panelovner

Panelovn + Nobø Hub = smart

Våre panelovner er laget for det røffe klimaet i Norge med hyppige temperaturendringer og lave temperaturer store deler av året. De har lekkert design og fleksible kontrollenheter.
Med Nobø Hub koblet til panelovnene kan man enkelt fjernstyre dem via mobilen, og sammen med Nobø gulvvarmetermostat kan man få full kontroll på varmen i hytta eller hjemmet.

Gå til Webshop

Utvalgte produkter Panelovner

Panelovner

Nobø er kjent for sine høykvalitets panelovner. De har lekkert design og er tilpasset nordiske forhold med raske vær-svingninger. Panelovnene har markedets mest nøyaktige termostat, som gjør panelovnene energieffektive.

Gå til Webshop

Kontrollenheter

Kontrollenheter fra Nobø, NCU, kobles enkelt på ønsket panelovn. Ønsker du en smart panelovn velger du NCU 1R, NCU 2R eller NCU ER, som kan kobles opp mot Nobø Hub. Hvis det kun er behov for å endre innstillinger lokalt på panelovnen kan NCU 2T og NCU 2Te velges.

Gå til Webshop

Baderomsvifter

Nobø Baderomsvifter er stillegående vifter med klassisk design. Viftene har to hastighetsinnstillinger for å kunne tilpasses både små og store bad og kommer med kaldrasspjeld. Elnr. 4900620 og 4900621

Gå til Webshop

Smart tilbehør

Nobø leverer mer enn varmeprodukter. Tanken er å gi sluttkunden en mer energieffektiv elektrisk oppvarming. Sammen med appen Nobø Energy Control er det en rekke produkter som kan kobles opp mot Nobø Hub, og som gir kunden kontroll på både strømbruk og inneklima.

Gå til Webshop

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om vårt Kundesenter.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post