Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Warmup

Warmup er en av verdenslederne innen utvikling av gulvvarme, både elektrisk og vannbåren. De har mottatt en rekke priser og sertifiseringer, og produktene fås kun hos Solar her i Norge.

Oppdag de unike løsningene, spar massevis med tid, og opplev å få markedets beste garantivilkår. 

Om Warmup

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre Warmup. De er en verdensledende produsent og leverandør av blant annet gulvvarme, og har kanskje markedets mest generøse garantivilkår. 

I Norge har Solar eksklusiv distribusjon av produktene som blant annet omfatter et genialt system for legging av varmekabler med enorm tidsbesparelse. Warmup har produkter som gir kostnads- og energieffektive oppvarmingsløsninger i tillegg til et sunt og behagelig inneklima. Les mer om produktene til Warmup, og oppdag hvor effektiv og trygg du kan være når du velger disse.

Gå til Webshop

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

 

   

   

 

   

 

 

    

Gulvvarme

Warmups gulvvarmesystem er en av verdens mest solgte, og finnes i bad, vaskerom, kjøkken, soverom, stue og kjellere over hele verden. Gulvvarmen passer også bra utendørs, for eksempel for å unngå is på en gangvei, eller for å slippe snøansamling på et tak.

Du kan alltid finne et gulvvarmesystem som passer perfekt for ditt prosjekt i Warmups produktsortiment. Systemet er et resultat av over 22 års erfaring, forskning og utvikling. Du er garantert meget høy kvalitet på gulvvarme, med livstidsgaranti.

Gå til Webshop

DCM-PRO

Raskeste og sikreste måten å legge varmekabler på.

DCM-PRO er den raskeste løsningen for installasjon av et oppvarmet frittkoblet system i alle rom. Den elektriske gulvvarmen installeres på minutter med mindre festemidler.

Se video av systemet her.

Gå til webshop

 

 

 

 

               

                  

     

Se hvor effektivt det er!

Se selv hvor raskt og enkelt du legger varmekabler med DCM-PRO løsningen.

Gå til Webshop

Test av DCM-PRO

Test* fullført på 7,5 kvm. Profesjonelle installatører har målt hva som skal til for å legge løs ledning og hva som skal til for å legge DCM-PRO. Med løs ledning tar det omtrent 50-75 minutter og med DCM-PRO ca. 14-20 minutter. Effekten er at du sparer omtrent 70% av tiden. 

*Testen ble utført av El Finess i mars 2020 i Sverige. DCM PRO er en Warmup-patent. Warmup er tilgjengelig i mer enn 70 land og 10.000 forhandlere.

 

   

 

 

    

Produkter DCM-PRO

Ingen verktøy kreves for å tilpasse kabelen

DCM-PRO-kabelen er utformet slik at den enkelt kan monteres i matten uten verktøy. Kabelen er svært fleksibel, holdbar og gir maksimal pålitelighet. Leveres med livstidsgaranti når den er installert med DCM-PRO-matte. 2m² kabel passer nøyaktig 2m² matte. Dimensjonering kan justeres for å øke eller redusere dekning og strøm.

Gå til webshop

Installeres på minutter med mindre lim

Den selvklebende undersiden av DCM-PRO matten festes direkte til gulvet og eliminerer behovet for et klebende lag, noe som reduserer installasjonstiden betydelig. Det tydelige mønsteret på matten gjør det raskt og enkelt å planlegge installasjonen. 2m² kabel passer nøyaktig 2m² matte. Dimensjonering kan justeres for å øke eller redusere dekning og strøm.

gå til webshop

 

 

    

 

 

 

    

Termostater

Med rett termostat garanterar du at varmesystemet fungerer effektivt og lett. For å gi kundens hjem en optimal oppvarmingsopplevelse, tilbyr vi et spekter av gulvvarmekontroller - fra enkle manuelle termostater til de siste smarte termostatene som kan kontrolleres via App på din telefon eller nettbrett.

  • Både for vann og el
  • WLAN / WiFi*
  • App, gratis, på alle språk
  • Ulike farger
  • Ulike bakgrunner
Gå til Webshop

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om vårt Kundesenter.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post