Akvakultur

Ingen kunder er like. Derfor tilpasser vi produkter og løsninger til dine utfordringer. Solar har et stort produktspekter fra anerkjente leverandører. Det betyr færre kontaktpunkter og høy servicegrad.

Vi tilbyr smarte logistikktjenester. Du kan stole på at varene er hos deg når du trenger dem. Våre tjenester kan gjøre hverdagen din enklere og i mange tilfeller spare deg for både tid og penger.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt Salgssjef Offshore & Marine 
Egil Finshus på tlf: +47 52 70 17 87,
mobil: +47 48 11 16 44
E-post: egil.finshus@solarnorge.no

Eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg!

KONTAKT OSS

Pålitelige leveranser av høy kvalitet

Vi vet hvor viktig det er at du får leveransene levert til avtalt tidspunkt, på riktig sted, og at produktene er av høy kvalitet. Vårt brede tilbud innen logistikkløsninger sørger for at vi alltid finner den beste løsningen for deg. Med leveringssikkerhet på 97% sørger Solar for at du får varene dine der du trenger dem, når du trenger de. 

Les mer om våre logistikktjenester

 

 

 

 

 

 

Vi kan kabel!

Vi samarbeider med en rekke norske og europeiske kabelfabrikker og har lange tradisjoner med å levere kabler til sjøkabelinstallasjoner og flytende oppdrettsanlegg i krevende norske farvann.

Leveransene strekker seg fra standard landstrømkabler fra 1Kv til 24Kv med eller uten fiber- styrekabler, til fleksible kabler for bruk på og mellom merde og forflåte.

Vi spesialtilpasser hybridkabler for å løse spesifikke behov og utfordringer. Vår produktavdeling har tatt høyde for bransjens utfordringer og behov i arbeidet med produktsortimentet, basert på kompetanse, erfaring og leverandørnettverk.

Se mer i webshop

Et utsnitt av vårt tilbud innen kabel

Se mer i Webshop

Kabel

Gå til Webshop

Tilbehør til sjøkabel

 • Innfesting
 • Bøye begrenser
 • Strekkavlastning
 • Fiber termineringssett
 • Endeforsegling
Gå til Webshop

Tett samarbeid med de største innen automasjon

Til havbruk leverer vi en rekke spesialløsninger innen automatiseringsutstyr som sikrer høy produksjonskontroll og en effektiv råstoffutnyttelse. 

Vi samarbeider tett med alle de store produsentene av automasjonsprodukter, og kan gjennom vår effektiv distribusjon sikre kort leveringstid. 

 

Se vårt utvalg her

LED-belysning som gir deg svar i skyen

LED-lys med riktig spektralfordeling nedsenket i laksemerder har vist seg å gi mer optimal vekst, mer kontrollert foring samt redusert luseproblem og kjønnsmodning.

Vårt unike LED-belysningskonsept vil via sensorer gi deg full kontroll og styring på hva som skjer i dypet – analysert i din egen sky. Enkel montasje av det fysiske systemet og raskt oppsett mot skyløsningen.

Les mer

Reduser kostnadene med Altivar Prosess

Er du på jakt etter økt oppetid, lavere energiforbruk og reduserte kostnader til service og vedlikehold?

Med fremtidens frekvensomformer, Altivar Prosess får du høyere effektivitet og lavere kostnader.

Gjennom et nært samarbeid med oss får du som kunde tett og god oppfølging i hele livsløpet til produktet. Vi sørger for rask levering og hjelper deg gjerne om du har spørsmål eller trenger support i driftsfasen.

Les mer her

30 000 grunner til å besøke Webshop

Som kunde hos oss får du tilgang til ett nytt bredt sortiment med kulelager, rullelager, kileremmer, hydraulikk og pneumatikk.

Se vårt utvalg av industriprodukter

I vår Webshop finner du over 100 000 varenummer

Solar Webshop er et digitalt verktøy som tilpasses dine behov og lar deg jobbe mer effektivt. Den er alltid tilgjengelig og oppdatert.

 • Vår webshop er brukervennlig i forhold til å:
  - legge inn ordre, lage tilbud til dine kunder og søke produktinformasjon.
 • Det er også mulig å:
  - laste ned produktark og datablad, lage favorittlister og administrere brukere.
 • Den gir deg:
  - 2 års ordre- og fakturahistorikk samt tilgang til 100.000 produkter online.
Solar webshop

Solar Mobile - rask tilgang på reservedeler

Vår oppdaterte app viser hele sortimentet direkte på mobilen. Hvis noe skal byttes ut eller du er på jakt etter reservedeler, kan du raskt og enkelt legge inn en ordre, samt bestille levering til ønsket leveringssted gjennom appen.

Last den ned via Google Play eller App Store.

Total Cost of Ownership

TCO bidrar til optimalisering

Total Cost of Ownership - TCO, bidrar til å redusere totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester. Gjennom TCO skreddersyr vi løsninger som optimaliserer driften. 

Effektive innkjøpsprosesser, konsoliderte leveranser og kapitaloptimaliserte lagerløsninger vil lede til vesentlige kostnadsbesparelser. Nøkkelen er å sette fokus på helhet og sikre transparens, fleksibilitet og kontroll. 

Les mer
Frigjør

12%

Arbeidskapital

Med en TCO tilnærming kan du frigjøre anvendte ressurser for alternative arbeidsoppgaver

Reduser

15%

Forbruk

Bedre kontroll reduserer unødvendig bruk av materiell.

97%

Leveringssikkerhet

Transparens sikrer at sourcingpartneren din garanterer produktene når du trenger dem.

Senk

30%

Administrasjon

Minimer tiden du bruker på bestilling, fakturering og håndtering.

Optimaliser verdikjeden

Vi tilbyr en rekke tjenester som kan optimalisere verdikjeden din.

Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og som passer ditt behov.

Vi kan også hjelpe deg med lagerstyring, for å sikre riktig lagerbeholdning.Vårt mål er at du sparer tid gjennom en optimal vareflyt, og kan bruke tiden på det du kan best.

Jobb smartere og mer effektivt

Transportløsninger

Vi i Solar håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.

Les mer

Varehåndtering

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.

Les mer

Lagerløsninger

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?

LES MER

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kundesenter hvis du vil vite mer om vårt sortiment eller hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, eller sende oss en e-post.

Send e-post