Food & Beverage

Hold deg i forkant

Optimaliser prosessene dine
Vi hjelper våre kunder med å redusere totalkostnadene i forbindelse med innkjøp. Vi gjør analyser av historiske innkjøp og fremtidige behov, og gjennomfører intervjuer av sentrale medarbeidere i innkjøpsfunksjoner for å opparbeide god forståelse av kundens kostander og prosesser, både med hensyn til innkjøpspriser, prosesskostnader og lagerholdskostnader. Vi utarbeider et løsningsforslag med målsetting om å redusere kundens totale kostnader. Vi forteller deg hvordan våre skreddersydde løsninger og bruk av riktig materiell og tjenester kan føre til vesentlige kostnadsbesparelser.

Næringsmiddelindustrien vokser
Næringsmiddelsektoren omfatter alle aktiviteter som gjelder industriell bearbeiding og produksjon av drikke- og matvarer. Har du lyst til å vite mer om hvordan vi i Solar kan bidra til effektiv levering av materiell for teknisk vedlikehold? Trenger du moderne utstyr til etablering av produksjonslinjer og bygging av nye fasiliteter? Søker du verdiskapende logistikktjenester for kostnadseffektive anskaffelser av MRO-materiell? Vi kan tilby de beste løsninger for en moderne næringsmiddelindustri.

Gjør bedriften din til en sikker arbeidsplass

Sikkerhet på arbeidsplassen er viktig. Arbeidsgiverens lovpålagte forpliktelse til å ivareta de ansattes sikkerhet på arbeidsplassen er nedfelt i arbeidsmiljøloven. Arbeidsmiljøkatalogen gir deg informasjon om forskrifter som gjelder for arbeidsmiljøet, overenskomster og arbeidsgiverens og -takerens plikter.

I næringsmiddelindustrien omfatter de viktigste yrkesmessige farene støy, maskinsikkerhet, interntransport, arbeidsplassens utforming og farlige stoffer. Sammen med våre partnere har vi omfattende ekspertise innen sikkerhet på arbeidsplassen. Derfor vil vi gjerne oppdatere deg på våre tjenester, løsninger og kvalitetsprodukter.

Reduser kostnadene dine

Altivar Prosess fra Schneider

Er du på jakt etter økt oppetid, lavere energiforbruk og reduserte kostnader til service og vedlikehold?

Med fremtidens frekvensomformer, Altivar Prosess fra Schneider, får du høyere effektivitet og lavere kostnader.

Les mer om Altivar Prosess

Jobb smartere og mer effektivt

Smart Moving

Vi i Solar håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.

Les mer her
Smart Handling

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.

Les mer her
Smart Inventory

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?

Les mer her

Vakttelefon

Arbeidsdagen din trenger ikke å stoppe opp hvis du mangler deler for å sluttføre jobben. Vår vakttelefon er tilgjengelig utenom ordinær åpningstid og du er sikret rask levering når du trenger det.

Les om vakttelefonen her

Teknisk support når du trenger det

Våre erfarne eksperter kan gi deg tilpasset support for alle typer utfordringer du måtte ha i forhold til produkter, endring av prosesser, systemer, forskrifter eller full automatisering i næringsmiddelindustrien.

Les mer om vår teknisk support