Van Rennes bestiller nye MASCOT-arbeidsklær via Solar

Kjøp av arbeidsklær med firmalogo tar ofte mye tid, og i bestillingsprosessen mister man ofte oversikten over alle utgiftene. Derfor tilbyr Solar kundene muligheten til å bestille MASCOT arbeidsklær på nett. Van Rennes Industrial Automation bruker denne tjenesten. Maskinvareingeniør og innkjøper Kees Lock forteller hvordan det fungerer for dem.

 

 

Van Rennes Industrial Automation utvikler effektive maskinkontrollsystemer, innsiktsfulle systemer for styring av informasjon og spesialtilpasset panelbygging. Som en internasjonal aktør med lang erfaring fra ulike bransjer hjelper de kunder i alle faser av prosessen: Fra analyse og design til realisering og relatert service.

Personlig kontakt og totalleverandør

Van Rennes Industrial Automation har samarbeidet med Solar i årevis. "Det vi setter pris på med Solar er den personlige kontakten og at de er en totalleverandør”, sier Kees Lock.

"Vi kjøper den komplette industrielle automasjonspakken fra Solar, helt ned til kabling av installasjoner. Nick Schill er vår dedikerte kontakt i Solar, det fungerer på en veldig hyggelig måte, og det oppleves raskt. Hvis det oppstår eventuelle problemer, finner vi løsninger sammen. Det er virkelig et partnerskap."

 

"Det vi setter pris på med Solar er den personlige kontakten og at de er en totalleverandør” Kees Lock, Maskinvareingeniør og innkjøper, Van Rennes Industrial Automation

SmartStore: Digital klesbutikk

"Solar bruker en digital klesbutikk. Arbeidstøyet til alle ansatte måles og registreres digitalt. Fremover gjør dette det enkelt å bestille arbeidstøy gjennom MASCOTs portal."

Kees ser positivt på fremtiden og samarbeidet med Solar. "Vi ønsker å fortsette å utvide partnerskapet med Solar, og MASCOT er nå en del av det."

 

 

Mer informasjon

Gjør som Van Rennes, bruk mindre tid og hold kontroll over kostnadene når du kjøper arbeidsklær med firmalogo. Du kan enkelt få full oversikt over kjøp og kostnader gjennom en klesbutikk på nett.

 

 Be om en konto og bestill raskt

Mascot Arbeidstøy

Hvis du vil ha mer informasjon om Mascot arbeidsklær, fordelene og 3 grunner til å velge dette arbeidstøyet, les videre.

 

Les mer