Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Tett samarbeid med Solar som logistikkleverandør gir Fibia effektive arbeidsprosesser

/globalassets/dk/din-branche/infrastruktur/fibia/fibia-logo.jpg

I et tett samarbeid preget av tillit, åpenhet og ærlighet tar Solar seg av Fibias value sourcing, disponering og logistikk, slik at utrullingen av fibernettet går effektivt.

Fibia er en av Danmarks fremste leverandører av fiberbredbånd og eier fiberinfrastrukturen i store deler av Sjælland og Jylland, der de ruller ut fibernettforbindelser. Selskapet har siden 2017 hatt Solar som logistikkpartner. Samarbeidet har bl.a. vært en hybridløsning der Fibia inngår og eier kontraktene, og Solar står for disponering av varene – herunder innkjøp og lagerføring – i tett dialog med Fibia. På de aktive komponentene står Fibia selv for disponering og innkjøp, mens Solar ordner med lagerhotell og sikrer logistikken.

Solar leverer value sourcing og supply chain

"Solar tar seg av Fibias value sourcing, disponering av utvalgte artikler og logistikk. Vi skaper transparens og oversikt og gjør det enkelt for dem å bestille varer via en webshop som er spesialdesignet for Fibia. Ved å hjelpe med å styre prosjektene og skaffe alle varene som trengs til Fibias utrullingsprogram, kan vi sørge for at alt blir levert på riktig sted og til riktig tid, slik at arbeidet går effektivt unna. Det har vært en prosess å skape en tilpasset løsning i samarbeid med Fibia, og sammen utvikler vi denne løsningen fortløpende for å sikre at den til enhver tid fungerer optimalt", forklarer Søren Hütten Pedersen. Han er Technical Sales Manager i Infrastructure Telecom Industry hos Solar. "Vi er spesialister på value sourcing og designer supply chains for kundene våre. Vi sikter mot langsiktige partnerskap preget av åpenhet, slik at vi kan hjelpe med å skape oversikten som trengs for å holde styr på prosessene, sikre høy leveringskapasitet og få til en god flyt som gjør at entreprenørene unngår dødtid."

/globalassets/dk/din-branche/infrastruktur/fibia/fibia-image.jpg

Sterkt samarbeid

"Det som gjør samarbeidet med Solar så sterkt, er for det første at dere kan levere varer raskt, og for det andre at dere har en enkel bestillingsplattform som er tilpasset Fibias sortiment, og som bare vi kan se. Det er en stor fordel for en dynamisk organisasjon som Fibia", forklarer Michael Bauer, avdelingsleder for innkjøp og logistikk hos Fibia. "Vi har et svært åpent og ærlig samarbeid preget av tillit."

Transparensen mellom Fibia og Solar har gjort disponering, supply chain management og forecasts enklere, og effektivisert prosessene. "Solar har lyttet og forstått Fibias forretningsvirksomhet og utfordringer, og det gjør at de har kunnet lage gode og pragmatiske løsninger. Det at Solar kan levere til neste arbeidsdag, gjør at hverdagen går svært smidig", påpeker Michael.

Forecasts og fortløpende oppfølging

For kjernematerialer, som f.eks. rør, kabler og bokser, lager Fibia en månedlig forecast for de neste 6 månedene. På denne måten vurderes det forventede forbruket fortløpende, på denne måten kan Solar planlegge innkjøp og lagerbeholdning i forhold til ledetider på varene. I den løpende og meget tette dialogen mellem Fibia og Solar drøftes levering og lagerstatus samt eventuelle aspekter rundt transport, disponering, varemottak og plukk.

"I et partnerskap som dette, som er så vitalt for Fibias forretning, oppstår naturligvis ikke uten utfordringer, men Fibias og Solars forhold er preget av tillit, åpenhet og ærlighet. Vi spiller med åpne kort for å si det enkelt - på denne måten løser vi problemene fortløpende fordi to hoder tenker bedre enn ett," avslutter Michael.

Om Fibia

Fibia er NRGis og ANDELs felles fibernettselskap – og Danmarks største. De har lagt fibernett for mer enn 620 000 husstander og bedrifter i store deler av Sjælland, øyene og i Øst-Jylland, og har over 290 000 kunder.

Om Solar

Solar er en sourcing- og service-virksomhet innenfor sektorene elektro, VVS, industri, klima og energi. Forretningsvirksomheten vår er basert på et bredt produktsortiment, høy tilgjengelighet, logistikk i særklasse og verdiskapende tjenester. Vi setter oss så godt vi kan inn i kundens unike behov, slik at vi kan bidra med relevante, skreddersydde løsninger som optimaliserer kundenes forretningsvirksomhet.