Infrastruktur

Vei & Bane

Elektrifiseringen av samfunnets infrastruktur krever sterke og robuste leverandørkjeder basert på digitale plattformer. Gjennom mange år i bransjen har Solar bygget opp spesialist teknisk kunnskap om et bredt spekter av alternativer innen infrastruktur og 'rullende materiell'.

Få hjelp til å effektivisere

Med Solar som partner tilbyr vi kundene våre en Single Point of Ordering-løsning via plattformene våre.

Som følge av flere års erfaring innen området, lager vi skreddersydde løsninger og stiller ressursene våre til disposisjon, slik at vi kan tilby Telecom Infrastruktur-kundene hjelp med effektivisering av forsyningskjeden gjennom en rekke fleksible løsninger.

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, ta kontakt med 

Aage Aasgaard - Salgssjef Infrastruktur

+47 91 78 77 80

aage.aasgaard@solarnorge.no

 

/globalassets/shared/business-areas/industry/infrastructure/vej-og-bane/vejbelysning_aften_384x350.jpg

Bedre forsyningskjedeløsning

Vi har et nordisk infrastrukturteam med høy teknisk kompetanse. Med Solar som partner får du en partner med lang og teknisk innsikt i bransjens produkter. Vi står bl.a. tilgjengelig for produktopplæring osv. i nært samarbeid med bransjens kjente leverandører.

Vi gir råd og setter sammen nye, verdiskapende og fremtidssikre forsyningskjedeløsninger for dansk og norsk jernbaneindustri. Produktene er godkjent i henhold til europeiske standarder.

Vi følger kontinuerlig opp med ulike KPI-rapporter og diskuterer med deg hvordan vi sammen kan gjøre din forsyningskjedeløsning enda bedre.