Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Punch-out frigjør verdifull tid

Unngår rutineoppgaver, frigjør arbeidstid

 – Løsningen med punch-out gjør arbeidsdagen lettere. Den sparer oss for rutinearbeid og frigjør verdifull tid til å jobbe med mer kritiske oppgaver, sier Edmund Kammen i aluminiumsprodusenten Hydro.

Tidligere var alt fra bestilling til betaling av standardmateriell fra Solar Norge preget av mye manuelt arbeid.  

Etter at Hydro og Solar samarbeidet om å sette opp en elektronisk punch-out-løsning* for et par år siden, opplever selskapet nå en rekke fordeler:

- Utfører fortsatt innkjøp fra egne systemer
- Har tilgang til alle produktene i Solar Webshop
- Sikrer korrekte pris- og avtalebetingelser
- Forenkler hele innkjøpsprosessen

– Sparer tid og ressurser
– Punch-out har gjort våre prosesser mye mer effektive. Vi får kjøpt standard elektromateriell på en rask og effektiv måte og sparer tid og ressurser gjennom hele bestillings- og betalingsprosessen. Det er ingen manuelle operasjoner lenger, det skjer kun om det oppstår avvik, sier Edmund Kammen, Category Manager ved Hydro Aluminium på Sunndalsøra.

Selv om prosessen er automatisert, har Hydro beholdt sine ordinære rutiner rundt autorisasjon av innkjøp. 

Ønsker du å vite mer om punch-out eller Open Catalog Interface (OCI), ta kontakt med vårt kundesenter: kundesenter@solarnorge.no eller din salgskontakt i Solar Norge.

 

Selv om prosessen er automatisert, har Hydro beholdt sine ordinære rutiner rundt autorisasjon av innkjøp.  

– Det var viktig for oss å kunne godkjenne våre innkjøp på samme måte som tidligere, sier Kammen. Punch-out-løsningen startet som et pilotprosjekt ved aluminiumsverket i Sunndalsøra. Nå har også verkene i Årdal, Høyanger og Karmøy tatt i bruk samme løsning.

Cirka 75 ansatte har fått opplæring og deretter blitt gitt tilgang til å benytte løsningen.  

– Vinn-vinn situasjon
– Samarbeidet med Solar gir oss besparelser og er en vinn-vinn situasjon for begge parter. Vi knytter oss til Solar, men jeg ser ikke på dette som noen trussel så lenge det henger sammen kostnadsmessig.

– Automatisering av slike prosesser er fremtiden og et område Hydro ønsker å bli bedre på. Det er en nødvendighet å få på plass denne type løsninger, spesielt for transaksjoner som er preget av rutinearbeid. Slike oppgaver er ofte lite verdiskapende. Punch-out-løsningen bidrar til å frigjøre tid som kan brukes på anskaffelser som er mer kritiske for vår del, sier Kammen.

*Punch-out, også kalt Open Catalog Interface (OCI), er et standardisert grensesnitt som gjør det mulig for en bedrift å bestille produkter ved hjelp av sine egne innkjøpssystemer fra en leverandør.

 

 

     

 

 

    

 

 

     

Du kan kontakte oss hele døgnet

Vi hjelper deg! Vår vakttelefon er åpen utenom ordinær arbeidstid fra 16.00-07.00.

Les om vår vakttelefon

Hjelp til lagerstyring?

Trenger du hjelp til lagerstyringen for å redusere kostnader? Vi kan planlegge og vedlikeholde ditt lager for deg.

Les mer om lagerstyring