Panduit

 

Panduit tilbyr produkter til hele livssyklusen for prosjektet ditt,
fra grunnstenen legges ned, til vedlikehold og reparasjoner. 

Løsninger for:
- Redusert nedetid
- Økt produktivitet
- Trygge og pålitelige industrielle fasiliteter

 

 

Webinar: Pålitelige og robuste produktløsninger

Sikkerhet for dine kabler er avgjørende
Med Panduits brede spekter av kabelklemmeløsninger, kan du være trygg på at dine kabler er sikret mot kortslutningsfeil, noe som betydelig reduserer risikoen for avbrudd og skade på både mennesker og materiell. Designet for enkel installasjon i en rekke applikasjoner og utfordrende miljøer. Panduit tilbyr løsninger som ikke bare passer dine spesifikke behov, men også forbedrer effektiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen.

Få innsikt i hvordan du kan ruste din organisasjon mot kortslutningsfeil.

- Reduserte prosjektkostnader og installasjonstid
- Enkelt og intuitivt design for økt produktivitet
- Bransjeunike monteringsbraketter og installasjonsverktøy
- Kompatibilitet med en rekke stigerammer og kabler
- Testet til IEC 61914:2015, den nyeste og mest globalt anerkjente teststandarden for kabelklemmer
- Velge den riktige kabelklemmen for din applikasjon via Panduit Cable Cleat kAlculator Web Application

Link til webinar

Med over 30 000 lett tilgjengelige produkter, fra kabelstrips til strømkontakter, terminaler og identifikasjon tilbyr Panduit en komplett løsning.
Panduits produkter er designet med tanke på alle aspekter ved utforming, installasjon og vedlikehold av infrastrukturer i tunge industrielle miljøer.

Produktivitet: Reduserer kostnader med produkter og verktøy konstruert for å forbedre effektiviteten

Pålitelighet: Sørger for høy ytelse og kvalitet med produkter som er avgjørende for at jobben skal lykkes

Sikkerhet: Beskytt personell, utstyr og infrastruktur med produktsystemer som oppfyller industristandarder.

 

Se produktutvalg i Webshop

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med Kundesenter på tlf: 04450 eller send en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Eller du kan fylle ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg!

Send e-post
Installasjonsverktøy

Ergonomisk håndverktøy

Panduits ergonomiske serie med installasjonsverktøy er blant de mest foretrukne håndholdte verktøyene i bransjen, - du får strammet og kuttet stripsen perfekt. Disse allsidige verktøyene kan brukes for produksjon, vedlikehold eller installasjon. Panduits installasjonsverktøy minimerer belastningen på installatørens hånd med mer enn 40%, noe som er den laveste i bransjen (kilde: Panduit).

Installasjonsverktøy

Svart håndtak

Fargeidentifikasjon: Svart håndtak, dette verktøyet er justerbart og kan stramme strips fra 2,3 til 4,8 mm i bredden. Standard plaststrips. Manuelt betjent håndverktøy med ergonomisk design.

Se utvalg
Installasjonsverktøy

Rødt håndtak

Manuelt betjent håndverktøy med ergonomisk design. Dette verktøyet er justerbart og kan stramme strips fra 4,8 til 12,7 mm i bredden. Standard plaststrips.

Se utvalg
/globalassets/no/vare-leverandorer/panduit_logo_270x200.jpg
Produktinformasjon

Håndverktøy

Panduit håndverktøy for montering av kabelstrips – komfort, ytelse og holdbarhet
Utforsk

Permanent identifikasjonsmerking

Løsninger for permanent identifikasjon muliggjør pålitelig, omfattende identifikasjon i tøffe og industrielle miljøer. Panduit sin løsning gir langsiktig holdbarhet og lesbarhet for optimal identifikasjon av rør, ledninger, kabler og utstyr.
Utforsk

Strips

Panduit tilbyr et bredt utvalg av bransjegodkjente strips som imøtekommer ulike krav innen elektriske, industrielle og nettverkinstallasjoner. Produkter tilpasset både i forhold til størrelse, materiell og løsning. Materialene inkluderer sporbare strips i plast, rustfritt stål og metall. Panduit har også borrelåsbånd som krok og sløyfebånd.

Rustfrie strips

Pan-Steel®System gir sterke, pålitelige løsninger for bruk innendørs, utendørs og når det skal graves ned rett i bakken. Rå styrke som tåler vibrasjoner, stråling, forvitring, korrosjon og temperatur-ytterpunkter.

Se produktutvalg

Nylonstrips

Panduits værbestandige Nylon 12 strips er spesielt egnet for høy fuktighet, etsende sinkklorid og fortynnede syrer og lave temperaturer i innendørs eller utendørs installasjoner.

Se produktutvalg

Kabelklosser for kortslutning

En komplett guide om testing, design og produktutvalg
Utforsk

Buntebånd

Fakta og myter
Les mer

Kabelsikring

Låsestropp i rustfritt stål

Låsestroppen i rustfritt stål er et effektivt alternativ for å beskytte mot lavere til middels kortslutninger i tøffe miljøer. Stroppen er laget av 316L rustfritt stål, har iboende kabelrekkevidde, og er kompatibel med quad-, trefoil- og flerkjernekabler. Stroppen spennes og kuttes ved hjelp av en batteridrevet, elektromekanisk eller ett manuelt betjent installasjonsverktøy i skrallestil. Stroppene har avrundede kanter for å beskytte mot å skade kabelen.

Kjøp i Webshop

Trefoil-kabelklemme

Trefoil-kabelklemmen i rustfritt stål er ideell for middels høye kortslutningsfeil i mindre korrosive miljøer. Den er tilgjengelig i flere størrelser med kabel evne til å ta rekkevidde og er egnet for trefoil-kabelarrangementer. Klemmen kan installeres etter kabelføring via en unik monteringsbrakett, eller før kabelen føres gjennom den ved å installere direkte på kabelskinne. Isolerende avstandsstykker og skiver er tilgjengelige for å beskytte mot galvanisk korrosjon mellom ulik kabelrenne trinn og kabelklemme materialer.

Kjøp i Webshop

Panduit kabelklemme verktøy

De manuelt betjente BT2HTI- og BT75SDT-verktøyene brukes til å installere Panduits klemmer med spennstropp. BT2HTI er et installasjonsverktøy i skrallestil som gir høy spenning med minimal innsats. BT75SDT strammer stroppen ved hjelp av en skruemekanisme som gir høy spenning. Begge verktøyene kutter stroppen til rett lengde til å brette over og feste med spennetappen og på en slik måte at ingen skarpe kanter oppstår.

Kjøp i Webshop

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

 

 

 

 

Send oss e-post