En samarbeidspartner for tavlebyggere

Få konkurransedyktige priser, effektiv logistikk og forenklet innkjøpsprosess

– Vi trenger en leverandør som ikke bare tenker på produkter.

Det sier Jørgen Almelid, daglig leder for Elpa AS, som prosjekterer og produserer styre- og fordelingstavler.

Bedriften, som ligger nord for Bergen, har et ekstra fokus på tavleløsninger til det maritime markedet, industrien og landbasert distribusjon.

Tenker langsiktig
– For vår del er langsiktige relasjoner viktig. Menneskene vi møter i Solar Norge er samarbeidsvillige og kreative. Det er ikke bare produktfokus. Når vi møter problemstillinger litt utover det vanlige, får vi god oppfølging og hjelp til å finne gode løsninger, sier Jørgen Almelid, daglig leder i Elpa AS.

Bedriften leverer elektrotavler hovedsakelig i Hordaland, men også til nabofylkene. Tavlene benyttes i alt fra boligprosjekter, industri- og næringsbygg til tuneller og skip. Elpa har også levert løsninger til Johan Sverdrup-feltet, et av de største feltene på norsk sokkel.

Avhengig av rask levering
Felles for mange av leveransene er korte tidsfrister.

– En rekke av våre kunder forventer rask levering.  En utfordring for oss som tavlebyggere er å skaffe det materiellet vi trenger tidsnok. Samtidig skal vi ikke ha for stort lager, da kan vi brenne inne med produkter, sier Almelid.

Se hva Solar Norge tilbyr av produkter for tavlebyggere

Elpa AS følger gjeldende forskrifter og normer for tavlebyggere. Det krever faglig oppdateringer for staben med 20 ansatte.

– Jeg har ikke noen problemer med å sende mine ansatte på seminarer i regi av Solar. Jeg vet de har noe igjen for å være med, sier Jørgen Almelid.

Les mer om STI (tidligere Solar Skolen)

Eget konsept for tavlebyggere
Solar Norge har utviklet et eget konsept rettet mot tavlebyggere som ønsker et samarbeid utover det å kjøpe varer.

Gjennom et bredt sortiment kan tavlebyggere velge produktene de ønsker. Kundene vil oppleve mer effektiv logistikk, konkurransedyktige priser og forenklet innkjøpsprosess.

– Tavlebyggerkonseptet gir våre kunder et kontaktpunkt, uavhengig av hvem leverandøren er. Som kunde får du konkurransedyktige priser på lagerførte varer og skreddersydde løsninger, sier Christofer Gravdal, salgssjef industri i Solar Norge.

Han påpeker også at tavlebyggerkonseptet frigjør kapital, siden det er mindre behov for eget lager.

Vil du vite mer om Solar Norge sitt tavlebyggerkonsept, kontakt Christofer Gravdal