Offshore

Jobb smartere og mer effektivt

Transportløsninger

Vi i Solar håndterer alt fra krav om spesialleveranser til kontroll over vareflyten på byggeplassen. Vi har de riktige løsningene for deg uansett om det gjelder varer med ukurant størrelse, levering til avsidesliggende lokasjoner eller andre spesialbehov.

Les mer her
Varehåndtering

Riktig merking og pakking av dine varer kan gjøre arbeidsdagen mye mer effektiv. Vi har løsninger for å dekke dine behov for spesialmerking av varer til større prosjekter eller mellomlagring av varer for komplette leveranser.

Les mer her
Lagerløsninger

Har du behov for stabilitet i vareflyten og tilgjengelige varer hele døgnet? Ønsker du å bruke mindre tid på lagerstyring og administrering, og mer tid på å få jobben gjort?

Les mer her

30 000 grunner til å besøke Webshop

Som kunde hos oss får du tilgang til ett nytt bredt sortiment med kulelager, rullelager, kileremmer, hydraulikk og pneumatikk.

Se vårt utvalg av industriprodukter

Hold deg oppdatert med kurs

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet og tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Noen aktuelle kurs innen offshore & marine er er offshorekontrakter, forskriftskurs og førstehjelp. Finn kurs i nærheten av deg og hold deg oppdatert på forskrifter og sikkerhet.

SE KURSOVERSIKTEN HER

Samarbeid med Aibel

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje- og gassindustrien. Selskapet er også etablert innenfor fornybar energi. Rundt 5000 ansatte arbeider både onshore og offshore. I vårt langsiktige samarbeid fokuserer vi på å redusere transaksjonskostnader, standardisering og datautveksling.

Les mer om aibel og solar

Prosjekter uten overraskelser

Vi vet hvor viktig det er med en partner som forstår ditt forretningsområde. Vi bistår gjerne med prosjektledelse innen offshore og marine sektoren enten du bare trenger hjelp med beregninger eller trenger at vi tar fullt ansvar for bestilling og levering.

snakk med oss om DINE PROSJEKTER